2789
عنوان

انتخاب اسم

170 بازدید | 8 پست

تو انتخاب اسم گیر کردم میشه کمکم کنید

تعداد رای : 22
نظرسنجی
پندار
11
50%
پرهان
2
9%
پویان
9
40%
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

هیچکدومو خوشم نمیاد شیک نیستن ب نظرم اما بینشون پندار قشنگ تره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرهام

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خب اسم شیک پیشنهاد بدین بهم

چیزی ک ب پانیذ بیاد نمیدونم واقعا من خود پانیذم اوکی نیستم باهاش در کل پسر مهرسامو دوست دارم و کیان یکی از اسماییه و خیلی دوسش دارم شیکه ب نظرم...

میدونی ن اسمیه ک خیلی اجغ وجغ و مسخره باشه ن اسمی ک ب پیرمردا بخورا ن ب پسر بچه ها

دیگ اسمین ک همه جوره اوکین

حالا این نظر منه

پیامم دوست دارم 

دیگ نمیدونم واقعا خیلی یادم نمیاد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...