2777
2789
عنوان

به نظرتون من دارم دیوونه میشم؟؟؟؟

35 بازدید | 21 پست
با شوهرم بحثمون شد سر یه موضوع الکی همیشه تو بحثا میگه ت عصبی هستی تو حساسی تو ...... همه چیز انگار فقط تقصیر منه الان تلفن زنگ زده جواب نداده از خونه مامانم میگه بیا جواب بده منم تو اشپزخونه دستم بند بود میگم خوب جواب بده میگه باتو کار دارن میگم خوب ور میداشتی تا من بیام البته با ناراحتی گفتم میگه کولی بازی نکن منم گفتم درست حرف بزن بامن تا درست حرف نزدی توقع رفتار درست نداشته باش البته بازم با عصبانیت بعد رو کرده به دخترم میگه بیا بریم تو اتاق با هم بازی کنیم این مریضه........
ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم ببینم کسی از خونواده همسرم زنگیده مخصوصا اگه پدرشوهرم باشه زود گوشی رو میندازم تو بغل شوهرم /هیچ مشکلی نه با همسرم و نا با خونوادشم ندارم /چون مطمینم با من کار ندارن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=762802&PageNumber=131
اخه واقعا هر کار بخواد میکنه و هرچی بخواد میگه ولی من نباید هیچی بگم گاهی واقعا عصبی میشم و نمیتونم دیگه هیچی نگم
ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
منم واسه همین که جلو بچه میگه عصبی ام بعد ادعاش میشه که خیلی حالیشه و نباید جلو بچه بحث کنه
رفتارش جلو بچه خیلی بد بوده بعد که آشتی کردید حتما با هم در مورد اینکه هیچوقت جلو بچه دعوا و بحث و کل کل نکنید،به توافق برسید
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
خوب من با دخترم دعوا کردم اومده و جلوش از اون دفاع میکنه منم گفتم الان چیزی نگو بعد هم بحث و ادامه که به این رسید