2777
2789

یکی میشناختم کولیت روده داشتن الان دسترسی ندارم ازشون بپرسم دقیقش رو ولی،" رب انار " ااااااااصل و واقعی (نه از این کارخونه ای و تقلبی ها و رنگها) و حتی به اینکه چه در مدل دیگ یا قابلمه ای اون رب انار درست شده باشه که مواد مضر داخلش نره هم حساس بودن 

مصرف کرد، کولیت روده اش بهتر شد.

ولی در کل رعایت کردن رژیم خاص غذایی برای شما مهمه،

و دوری از نگرانی، ریلکس بودن حالتون بهتر میکنه

یکی میشناختم کولیت روده داشتن الان دسترسی ندارم ازشون بپرسم دقیقش رو ولی،" رب انار " ااااااااصل و وا ...

برام دعا کن گلم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن گلم

الهیییییی به حق فاطمه زهرا(س) خدا شفا و سلامتی کامل بهت بده عزیزم 

خدا بزرگه از ته دل برات دعا کردم انشاءلله بیای تاپیک بزنی الحمدلله خوب شدم

همش هر روز بگو خدایا شکرت بابت سلامتیم💗💗💗💗💗💗💗💗🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

برام دعا کن گلم

عزیز حتماااااااااا چند تا دکتر با تجربه و حاذق توی این زمینه کولیت و گوارش پیدا کن و پیگیر باش و تنبلی نکن برو مخصوصا که باردار هستید 

قرصهایی که میده برای جنین مسئله ای نداشته باشه

الهیییییی به حق فاطمه زهرا(س) خدا شفا و سلامتی کامل بهت بده عزیزم  خدا بزرگه از ته دل برات دعا ...

مرررسی از دعااات مهربون 

انشااله انشاالله 

عزیز حتماااااااااا چند تا دکتر با تجربه و حاذق توی این زمینه کولیت و گوارش پیدا کن و پیگیر باش و تنب ...

پیش یه دکتر رفتن بهم دارو داده استفادشون میکنم گف نگران نباش تاثیری نمیزاره رو بچه 

ولی خب دیگه از طرفی درد از پام انداخته از طرف دیگه نگگران عوارض داروام

پیش یه دکتر رفتن بهم دارو داده استفادشون میکنم گف نگران نباش تاثیری نمیزاره رو بچه  ولی خب ...

باز تحقیق کن فقط به یک دکتر اکتفا نکن. پیگیر باش

چی شد که متوجه بیماریت شدی؟ یهو خون زیاد دفع کردی متوجه شدی؟ علت بیماریش ارثی هست؟

باز تحقیق کن فقط به یک دکتر اکتفا نکن. پیگیر باش چی شد که متوجه بیماریت شدی؟ یهو خون زیاد دفع کردی ...

اره پنج ساله این بیماری دارم 

۲۶ سالمه

اره خون و عفونت

عزیز سرچ کن یه دکتر با تجربه بالا و نظرات بیمارها که رفتن پیشش بخون. درباره درمان بیماریت یا بهتر شدنش اطلاعات کسب کن. تحت نظر دکتر دائم باش

اعصابت و روحیه ات رو به هر طریق آروم شاد کن اروم باش.

و دعاهای سلامتی بخون

درمانهای طب سنتی هم یه سرچ بکن.

ولی چون بارداری خیلی مراقب باش هر چیزی نخوری

عزیز سرچ کن یه دکتر با تجربه بالا و نظرات بیمارها که رفتن پیشش بخون. درباره درمان بیماریت یا بهتر شد ...

مرسی گلم