2777
2789

خسته شدم آدم یبار خط قرمزاش وخواسته هاش ب طرف میگه من نزدیک ۴ سال ازدواج کردم هزاربارخط قرمزامو گفتم ولی  مسخره میکنه اگرم گوش بده نصفشو گوش میده یا اصا نمیزاره حرف بزنم وقتیم موفق شدم حرفموبزنم عمل نمیکنه الان میدونه من چی دوس دارم چی ندارم خواسته هامو میدونه ولی دریغ از یه تلاش چیکارکنم ای خدا خسته ام 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجای کاری خواهر اووووه راه درازی در پیش داری این موجودا زبون نفهمن خط قرمز چه میدونن چیه اخه

تورفتی این راهو حتما ک اینجوری میگی آخرش چیه؟

تورفتی این راهو حتما ک اینجوری میگی آخرش چیه؟

اره ی یاعت پیش بحث کردم باهاش انقد بیشعوره و بی درک برا خودش و بچه ها از جون و دل مایه میزاره ب من هیجوقت اهمیت نداده و نمیده سه ساله یه خرید لباس دریت درمون نبرده منو خودش سالی چهار بار میره خرید لباسای مارک و گرون برا دخترا ماهی دو سه بار خرید میکنه همیشه بهترین چیزا برا خووشه و بچه ها من حکم خدمتکار دارم تو این خونه کوفتی،اگه مادر نبودم اخ که خیلی طالا میش میرفتم،میدونه چه چیزایی دلخورم میکنه اصلن اهمبت نمیده مراعت کنه نفهمه بابا 

اره ی یاعت پیش بحث کردم باهاش انقد بیشعوره و بی درک برا خودش و بچه ها از جون و دل مایه میزاره ب من ه ...

خب عزیزم شماشاید باعصبانیت و دعوا میگی من حتی باروخوش والتماس جواب نمیده

ایخدا این چه سرنوشتیه خواهرشوهرم شوهرش قبلا یه لات بوده اما الان شده یه مرد سربزیر مهربون خانواده دوس ومطیع 

ایخدا این چه سرنوشتیه خواهرشوهرم شوهرش قبلا یه لات بوده اما الان شده یه مرد سربزیر مهربون خانواده دو ...

سلام عزیزم چند تا از خاسته هاتو میگی

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
خب عزیزم شماشاید باعصبانیت و دعوا میگی من حتی باروخوش والتماس جواب نمیده

ن قشنگم شناخت ازم نداری ک اینو می کتابای روانشناسی و سمینارای روانشناسا معروف مشاور حضوری و انلاین همه کار مبکنم تقصیر من نیست مقصر همسر احمقمه،ماشینمکن رو زدهدب اسم برادرش خودش ضامن بانکه ترسید بیان بگیرن ازش زد ب نام داداشش گفتم من شریک بدبختیاتم چرا من ن گف نمیخام،چه حسی داشته باشم خب لهش؟

خواسته هات چیه ؟

میگم منهمش خونه تنهام منوببر یه پارک اصا منوببرخونه فامیل خودتم میری حرف زشت نزن چش چرون نباش توجمع آدم صایع نکن انگارن انگار میگم شب زودبیاخونه تاساعت ۳ خونه فامیل شب نشینی نکن منم تنهام میگم منوببرخرید همش بهانه الکی