2777
2789
عنوان

یبوست و شقاق بعد زایمان

894 بازدید | 30 پست

سلام خانوما

اومدم تجربه خودمو در اختیارتون بذارم ان شاءالله ک مفید باشه

بعد سزارینم یبوست شدم و وقتی میرفتم دستشویی خیلی درد و سوزش داشتم یک دفعه زخمی شد و خیلی خون اومد،از اون به بعد هرموقع میرفتم دستشویی اون زخم هی باز می‌شد و خونی میشدکه بعدش تا چند ساعت فقط باید دراز میکشیدم چون واقعا پارگی مقعدم زیاد بود.

بچه کوچیکم داشتم و تنها بودم واقعا سخت بود برام.

کلا ک تا ۵ ماه درگیر بودم هر دفعه ک میرفتم دستشویی مدفوع چه شل چه سفت خونی میشد.موقعی ک شل بود ولی کل اذیتم فقط توی دستشویی بود وگرنه بعدش راحت بودم.

چیزای زیادی هم امتحان کردم مثه خوردن روغن زیتون و چرب کردن مقعد با روغن زیتون و زردچوبه و پماد انتی هموروئید خوردن شربت لاکتولوز  و میوه و سبزیجات زیاد

با همه ی اینا ولی هر ۳ یا ۴ روز ی بار دفع داشتم و خیلی اذیت بودم 

من الان درگیرشم . آرزوم فقط مردنمه

💔

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ منم بعد زایمانم گرفتم‌ دارم میمیرم

خدا نکنه . شما بچه دارین

من مجردم باز . کسی منتظرم نیست

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خدا نکنه . شما بچه دارین من مجردم باز . کسی منتظرم نیست

عزیزم خداعمر باعزت بهت بده اینجوری نگو

دیگه هرکی ی دردی داره 

خوبه باز سرطانی چیزی نداریم

فلن خودمونو اینجوری گول بزنیم تا ببینیم چی پیش میاد   

عزیزم خداعمر باعزت بهت بده اینجوری نگو دیگه هرکی ی دردی داره  خوبه باز سرطانی چیزی نداریم فل ...

اما سخته ... بگذریم ، حیف که من بدنیا اومدم 

یک شربت منیزیم هیدروکساید وسه تا پماد بخرین هیدروکورتیزون،زایلوژل و آنتی فیشر باریج

قبل از دفع هیدروکورتیزون و زایلوژل رو با هم روی انگشت سبابه قاطی کنین و تا یک بند بدین درون مقعد

اگه یبوست خیلی شدید دارین بعد از هر وعده غذایی یک قاشق از شربت رو توی ی لیوان اب حل کنید و بخورید

اگه خیلی شدید نیست هرشب بخورین

هم صبح و هم شب با یک سرنگ مقدار زیادی از پماد انتی فیشر و درون مقعد خالی کنید

توی وعده های غذاییتون تره زیاد بخورین میوه و اب هم زیاد بخورین

روشای درمانیت چیا بودن تاحالا ؟ من روری ۲لیتر یا بیشتر اب میخورم و تو وان اب گرم میشینم و شباهم ملی ...

قبلا پماد همورویید . کمی میوه . پماد گیاهی . یه وقتا آلو 

زائده ام بزرگ شده . همش کپسول میخورم و درگیر دندونامم . دیگه امیدی به کاری ندارم . حتی بچه های معلول مرکز میگن خانم چرا تو فکری . چیزی نمیگم 

روشای درمانیت چیا بودن تاحالا ؟ من روری ۲لیتر یا بیشتر اب میخورم و تو وان اب گرم میشینم و شباهم ملی ...

من این کارارو انجام دادم ولی بازم زیاد تاثیر نداشت

راهکاری ک دادمو امتحان کن