2777
2789

شوهرم انگار  خل و ديوانه است …  از اول اي كه عقد كرديم مدام و دعوا بحث … داشتيم و اين ٢ ماه قهر كرد و رفت دوباره برگشت و دوباره اومد 😐 ٣ ماه بود دوباره بحث و دعوا دوباره رفت… و هر سري ام ميگفت برو اقدام كن براي طلاق . اينكارو ٣ بار انجام داد رفتنش ٢.٣ ماه طول ميكشيد كه سري اخر رفتم اقدام كردم و مهريه گذاشتم اجرا … هي صبر كردم كه درست بشه و نشد اخرش اومد من ازش تعهد گرفتم … اما اومديم سر خونه و زندگيمون بدون عروسي و تمام جهاز ام ما خريديم به غير تلويزيون و يخچال … اون خريد . دوباره دعوا شد و اينبار دوست اش اورد خونه و گفت اومديم ب . ك . ني . م بهم بي احترامي كرد . بيغيرت . لباس اش جمع كرد و رفت از خونه … گفت تو گفتي گورتو گم كن … خيلي طولاني فقط ميخوام بگم دوباره بعد يكماه هي زنگ و پيام ك برگرده ك من ديگه نميخوامش … الانم ٨ ماه جدا زندگي ميكنم. هر چند وقت يبار هي زنگ ميزنه ميگه نفقه ١٨٠٠ ميزنه🫤من خودم شاغل ام اين مبلغ بايد بده ب مادرش 😂 بعد ميگه پول ميدم زنگ ميزنم خله بنظرتون چرا اينجوري ميكنه !؟ 

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پيام بلند و بالا ميدم 😐🫤اون جواب نميده اما  قفلي بزنه هي زنگ ميزنه بعد ديگه زنگ نميزنه … منو عصباني ميكنه من قطع ميكنم پيام ميزارم براش جواب نميده ! موندم چرا اينجوري كسي رو داره بنظرتون !؟ يا مواد ميزنه !؟ اينم بگم بخاطره خانواده اش منو ول كرد رفت ، رفيق بازي ام ميكرد براي دوست دختر دوستشم منو زده بود 

🕊
من پيام بلند و بالا ميدم 😐🫤اون جواب نميده اما  قفلي بزنه هي زنگ ميزنه بعد ديگه زنگ نميزنه … م ...

بی مسئولیت.بی غیرت.ثبات روحی روانی نداره.کار خاصیم که برا زندگیتون نکرده .اینکه چرا جدانمیشی عجیبه فقط😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم تو که دیدی تو دوران عقد هی شل کن سفت کن میکنه نباید کار رو به اینجا میرسوندی

اره منم چون برگشت تعهد داد  خونه اي ك با هم خريديم. تو دوران دوستي و نامزدي  ٣ دنگ خودشو بهم داد ديگه گفتم درست شده البته نا گفته تمانا من مهريه اممم بخشيدم … كلا 🫣خيلي بها دادم اما چون اينم خسيس و پولكي بود اين كارش يكم برام ارزش داشت اما نگو نقشه داش😵‍💫

🕊
بی مسئولیت.بی غیرت.ثبات روحی روانی نداره.کار خاصیم که برا زندگیتون نکرده .اینکه چرا جدانمیشی عجیبه ف ...

طلاق نميده من ٨ ماه جدا زندگي ميكنم … وكيل گرفتم بخشي از مهريه اي ك داشتم رو ازش بگيره بترسه طلاق بده … ميگم نميفهمشش يهوو زنگ. ميزنه يهوو غيب ميشه ، تو زندگي ام همين بود. يهوو قاطي ميكرد دعوا ميكرد … نميدونم چرا تو دادگاه ها طرف مرد ها هستن !!!! اصلا موندم ميگم دست بزن داره ميگه مرد ها همه دارن جوري ميزد ك من هنوز ام سرم درد داره 

🕊
اره منم چون برگشت تعهد داد  خونه اي ك با هم خريديم. تو دوران دوستي و نامزدي  ٣ دنگ خ ...

نمیدونم والا امیدوارم بهترین چیزا واست رقم بخوره 

مردای این دوره خیلی نامردن😔

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه
نمیدونم والا امیدوارم بهترین چیزا واست رقم بخوره  مردای این دوره خیلی نامردن😔

😁 والا ميگم رواني هستن چي هستن …  انقدر كه ازش ضربه خوردم الان  فقط ميگم خداروشكر ك منو لايق ديده اين سختي رو گذاشته من يه ادم اگاه و پر از نور بشم … فقط موندم چرا دادگاه طرف تمام مرد ها ميشه چه مرد خوب چه مرد بد 🫠🙄

🕊
😁 والا ميگم رواني هستن چي هستن …  انقدر كه ازش ضربه خوردم الان  فقط ميگم خداروشكر ك منو ل ...

میخدان زنا هرجور باشه بسازن 

ساختن که چه عرض کنم سوختن

البت من با اینکه تقی به توقی بخوره طلاق بگیرن مخالفم ولی نه دراین حد که زن بسوزه خاکستر بشه ولی طلاق نگیره

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه