2777
2789
عنوان

خانومای کارآگاه بیاین یه لحظه

131 بازدید | 15 پست

سلام دوستم اومده خونمون گفت  ازتون بپرسم از زبون اون میگم شوهر م از بیرون اومد  رفت حموم  اصلاح کرده  کلی ادکلن اینا زد رفت بیرون گفت با دوستام میرم بیرون شما باشید شک نمیکنید اصلاح قبل رفتن با دوستاش بیرون چیزی هم ازش ندیده تا حالا ولی همین که رفته پشماشو زده شک بر انگیز شده الان با گریه اومده پیشم چکار کنه وقتی برگشت چجوری رفتار کنه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینقدر شوهراتون کثیفن که میرن حموم تعجب میکنین و میگین خیانت میکنن ؟؟

میگه چون خیلی وقته این کارو نکرده و اومده یهو اصلاح کرده رفته شک کردم

🤨اگ بهش چیزی ندیده نه شک نداره..  مث ماکه میریم بیرون از خونه به خودمون میرسیم

منم بهش میگم میگه چند ماه یبار پشماشو میزنه   چرا الان قبل بیرون رفتن زده ینی منو درگیر پشم شوهرشم کرده 

یعنی اینقدر شوهراتون کثیفن که میرن حموم تعجب میکنین و میگین خیانت میکنن ؟؟

معذرت میخام ببخشید ولی بعضی خانوما کثیفترن که زندگی همجنسشونو خرلب میکنم.. واقعا نمیفهمم همچین ادماییو.🥴😵‍💫

معذرت میخام ببخشید ولی بعضی خانوما کثیفترن که زندگی همجنسشونو خرلب میکنم.. واقعا نمیفهمم همچین ادمای ...

اخه خیلی دیدم تو سایت میگن شوهرشون رفته حموم پشماش و زده تعجب کردن و گفتن چه خبره

مگه این یه کار طبیعی نیست ؟؟

چطور اینجوری زندگی میکنن 😑

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اخه خیلی دیدم تو سایت میگن شوهرشون رفته حموم پشماش و زده تعجب کردن و گفتن چه خبره مگه این یه کار طب ...

بابا گناه بنده خدارو. نشورین اگ اونقد بهش بی اعاماده میخاسته تعقیبش کنه..  وای امان از این زندگیاااا این چیزا رو. میشنوم میخام نمیه گم شدم گور به گورتر بمونه نیاد