2777
2789

من میخوام برم سرکار خیلی میترسم😬

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاردانی حسابداری از سال ۹۴ دارم فقط نرم افزار رافه یادمون دادن الان بخوام کار شروع کنم دوره باید ببینم؟نرم افزارا چیه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

گلم من الان ترم ۱ بنظرت برم کلاساس فنی حرفه ای خوب ک اپلیکیشنارم یاد بگیرم؟

من رفتم ب کارم نیومد 

پیشنهادی اینه اصول حسابداری خوب بخونی و دنبال کارآموزی باشی

هیچ جایی ب خوبی سرکار حسابداری یاد نمیگیری

من کاردانی حسابداری از سال ۹۴ دارم فقط نرم افزار رافه یادمون دادن الان بخوام کار شروع کنم دوره باید ...

نرم افزار های الان سپیدار هلو اینا خوبن

لازم نیست بری دوره ببینی, دنبال کمک حسابداری باش توی سرکار خودشون یاد میدن

سلام دوست عزیز

شوهر من با شریکش ساخت و‌ ساز انجام میدن.

ماه پیش شوهر من ۱۰سکه فروخت برای خرج پروژه شون.

این ماه قراره ۱واحد مشترک (سه دنگ شوهرم و سه دنگ شریکش) که دارن بفروشن که خرج پروژه کنن.

بنظر شما اگه شوهرم  ۱۰تا سکه رو از کل پول این واحد برداره، درسته؟؟ من احساس میکنم اینجور دوباره از سهم خودش برداشته، 

لیسانس داری؟

بله 

مسلطم به پارسیان سپیدار هلو و اکسل

حقوق دستمزدم مسلطمو همچنین مالیات

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب برو کار کن دیگ 

خب میترسم 

هرکاری میکنم نمیتونم غلبه کنم