2777
2789

مدام بی تربیتی میکنه به من، بی احترامی میکنه، سرم داد میزنه واقعا نمیدونم چی کار کنم. هر چقدر محبت کردم اخم کردم عصبانی شدم اصلا تاثیری نداشت. موقع درس و مشق فقط بی تربیتی میکنه سرم داد میزنه امروز دیگه کنترلم از دست دادم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از این طور بچها...

انشالله سر عقل بیاد

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

چرا با یه روانشناس کودک صحبت نمی‌کنی ببینی برخورد درست چیه؟

البته یه روانشناس که کارش درست باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

محلش نده بذار بره نمره بد بگیره .تا کی میخوای معلمش باشی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اول ببین از کی و کجا یاد گرفته دوم یه مشاوری میگف تنبیه کنین مثلا کارتونی که دوسداره رو نذار ببینه تکرار کرد بگو فردام خبری نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

باور کنید ازش میترسم، هر جایی میرم آبروریزی میکنه، رفتم خونه پدر مادرم تابستون. با برادرم دعوا افتاد با خواهرم دعوا افتاد آخرش با مادرم دعوا افتاد قهر کردن ما از خونه پرت کردن بیرون