2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر کجابی؟اگه تهرانی برید پیش دکتر خسروی...بیمارستان نیکان اقدسیه  معروفه به پنجه طلا ،پدر ...

عزیم پدرشوهرتون استیج چند بودن... آیا لنف درگیر داشتن؟ چند ساله خوب شدن ممنون میشم پاسخ بدید

عزیم پدرشوهرتون استیج چند بودن... آیا لنف درگیر داشتن؟ چند ساله خوب شدن ممنون میشم پاسخ بدید

استیج‌رو نمیدونم عزیزم فقط از ۱۶ سال پیش علائم داشتن فکر کردن بواسیره،پیگیر نشد تا اینکه امسال عود کرد خونریزی گرفت و مدفوع سیاه و شکم درد ،

رفت دکتر و نمونه برداری کردن و جواب پاتولوژی اومد فهمیدیم توده ی سرطانی بوه که از ۱۶ سال پیش تو بدنشه ،تو  این ۱۶ سال خونریزی خفیف داشت ولی چون فکر میکرد بواسیره پیگیر نشده بود⁦🤦‍♀️⁩

رفت پیش همین دکتر هزینش خیلی زیاد بود ولی درمان رو شروع کرد پرتو درمانی انجام شد و بعد دو هفته با لاپاروسکوپی توده و بخشی از روده رو در آوردن کیسه وصل کردن،

کیسه رو ۴ روز پیش برداشتن و روده رو گذاشتن سر جاش دوباره نمونه برداری کردن و فهمیدیم شکر خدا هیچ اثری باقی نمونده⁦❤️⁩

توده پدرشوهرم ۱۶ سانت بود

خداروشکر متاستاز هم نداشت

من بر حسب تجربه و معروفیت این دکتر گفتم برید پیشش،وگرنه من حتی تاحالا ایشونو از نزدیک هم ندیدم😅

پدر شوهرم خیلییی روحیه ی بالایی داشت و دکترش روز اول که جواب پاتولوژی اومد بهش گفت با این روحیه تو صد در صد درمان میشی و طول درمانت کلا ۶ ماهه،

دقیقا همینطورم شد و ۶ ماهه تموم شد این کابوس

دقیقا همینو گفتن.. دکتر تغذیه و ورزش رو فراموش نکن ..طب سنتی هم بعد از تکمیل درمان برو.. دکتر من بعد ...

عزيزم يه سوال همسرت چند جلسه شيمي داره و شيمي چه جوريه ؟چهل ساعتس يا سه ساعته؟؟

عزيزم چند وقت كلوستومي بود؟

سه هفته ،

این کیسه ی لعنتی خیلی حال پدرشوهرمو بد کرده بود اصلا روحیش خیلیی ضعیف شده بود سخت ترین دورانش همینش کلوستومیه خیلی باید مراقب بیمار بود تو این دوره

من بر حسب تجربه و معروفیت این دکتر گفتم برید پیشش،وگرنه من حتی تاحالا ایشونو از نزدیک هم ندیدم😅 پد ...

عزمزمه من همسرم رکتوم نبوده  کلون راستش بود و عمل جراحی شده الان داره شیمی درمانی میشه و بعد میره واسه چکاپ هاش.. ولی همش نگرانی دارم من شوهرم ۳ لنفش درگیر بوده که دکتر همه رو خارج کرده.. و الان خداروشکر از توده چیزی نداره.. ولی من همش ذهنم درگیره میترسم خدای نکرده بعدش عو  کنه😔راستی عزیزم ببخشید تو رو خدا از سوتفاهم پیش آمده