سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من مطمئنم خوب خوب میشی بهتر از روز اول توکل بخدا کن . . من زیاد دیدم استیج ۳ که درمان شده.. اول توکل ...
مال شما احتمالا انسداد شده كه اول عمل كردن چون كلا اول پرتو و شيمي بعد عمل تو روده مگر انسداد بده…شيمي درماني همسرتون به چه صورت دو روزه يا سه ساعته با قرص؟؟
مال شما احتمالا انسداد شده كه اول عمل كردن چون كلا اول پرتو و شيمي بعد عمل تو روده مگر انسداد بده…شي ...
عزیزم همسر من رکتوم نبوده کلون راستش بود . نه عزیزم انسداد نداشت .. کلون رو اول عمل میکنند بعد شیمی ولی رکتوم بر عکس هست.. من جراحی رو دکتر امامی میبدی و شیمی رو مشهدیان..منم T3n1m0 بود عزیزم
عزیزم همسر من رکتوم نبوده کلون راستش بود . نه عزیزم انسداد نداشت .. کلون رو اول عمل میکنند بعد شیمی ...
دکتر به من گفت خیلی امید به بهبودی هست به شما هم گفت؟ مورد مشابه شما هم دیدید من تا حالا استیج ۳ که جواب پاتولوژی هم دیده باشم ازشون چندین مورد دیدم چند ساله خوب شدن
اميد كامل نميدن به منم گفتن شصت تا هفتاد درصد كه اينم عاليه اون جاي مشكوكشم ميزارن واسه بدشانسي بهتر ...
دقیقا همینو گفتن.. دکتر تغذیه و ورزش رو فراموش نکن ..طب سنتی هم بعد از تکمیل درمان برو.. دکتر من بعد از درمان هم تا ۲ سال قرص میده جهت پیشگیری. بعدا یه سر بهش بزن ضرر نداره.. ❤❤ فکر و خیال نکن دنبال راهکار باش مثلا ورزش تا ۴۷ درصد جلوی عود رو میگیره.. آسپرین هم میگن خوبه بعدا از دکترت برای آسپرین بپرس
اميد كامل نميدن به منم گفتن شصت تا هفتاد درصد كه اينم عاليه اون جاي مشكوكشم ميزارن واسه بدشانسي بهتر ...
آجیل و مدیتیشن. هم عالیه .. قهوه هم بعد تکمیل درمان میگن خوبه.. چای قاصدک هم میگن حکم شیمی درمانی داره ولی چون با شیمی درمانی تداخل داره باید بعد از شیمی درمانی استفاده کرد.
استارتر کجابی؟اگه تهرانی برید پیش دکتر خسروی...بیمارستان نیکان اقدسیه
معروفه به پنجه طلا ،پدرشوهرم سرطان رکتوم بدخیم داشت این دکتر کامل درمانش کرد قبل عمل ۲۷ جلسه پرتو انجام داد بعد عمل کرد و نیاز به شیمی درمانی هم نشد خداروشکر
استارتر کجابی؟اگه تهرانی برید پیش دکتر خسروی...بیمارستان نیکان اقدسیه معروفه به پنجه طلا ،پدر ...
عزيزم شيمي درماني با توجه به پيشترفت بيماري و جواب پاتوبيولوژي و اسكن توسط انكرلوژي داده ميشه تبحر جراح به حذف تودست وگرنه شيمي درماني به عمل مربوط نيست