2777
2789
عنوان

خانوما کمر درد هفته ۱۲ خطرناکه ؟

939 بازدید | 9 پست

دیشب دکتر بودم چند ساعت طول کشید  خیلی علاف شدیم اونجا خوب بودم 

اومدیم خونه کمر درد گرفتم شب  خوابیدم صبح بیدارم شدم خوب شده بود منم بلند شدم غذا گذاشتم خونه گردگیری کردم باز کمرم درد گرفت ترسیدم کارو ول کردم استراحت  ۱ ساعت بعدش  خوب شد

از صبح خوبم درد نمیکنه ولی یکم سنگینه 

کمر دردم شدید نبود ولی الان یه تاپیک دیدم تو ۱۲ یهویی سقط کرده خیلی استرس گرفتم 

توروخدا این کمر درد خطرناکه؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

نه عزیزم منم سر دخترم اینجور بودم، گفتن تغییرات هورمونی بارداری هم میتونه باعثش باشه.

زیاد کار نکن بین کار استراحت کن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

۳ماه اول بارداری باید تا جایی ک میشه محتاط باشی....آخه گردگیری؟باید الان ب فکر غذا و استراحتت باشی منم تا ۴ماه کمردرد شدید داشتم نه میتونستم دراز بکشم نه پاشم کاری بکنم طبیعیه استراحتتو بیشتر کن دخترجان.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم منم سر دخترم اینجور بودم، گفتن تغییرات هورمونی بارداری هم میتونه باعثش باشه. زیاد کار نکن ...

اره آخه کمر درد نداشتم از دیشب اینجوری شد 

یکم استرس گرفتم اون تاپیکم خوندم‌

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اره آخه کمر درد نداشتم از دیشب اینجوری شد  یکم استرس گرفتم اون تاپیکم خوندم‌

نه گلم اصلا نگران نباش فقط زیاد کار نکن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

۳ماه اول بارداری باید تا جایی ک میشه محتاط باشی....آخه گردگیری؟باید الان ب فکر غذا و استراحتت باشی م ...

مم اصلا کار نمیکنم آخه 

الان ۳ ماهمه همش استراحت ام تنبل شدم کلا 

دیشب تو مطب خیلییی علاف شدیم خیلی 

بعد عمری امروز غذا گذاشتم و میز تی‌وی تمیز کردم 🤕🤕🤕🤕

نمیدونم عادیه یا نه کمر درده الان درد ندارم خوبم فقط استرس دارم 

نه گلم اصلا نگران نباش فقط زیاد کار نکن 

باشه مرسی عزیزم 

استراحت کن  عزیرم . اگه خیلی شدید شد یا به شکم زد به دکترت اطلاع بده ...وگر نه طبیعیه یه سری در ...

نه دل درد ندارم 

من همش استرس دارم نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم 

دکترمم میگه استرست بالاست

مم اصلا کار نمیکنم آخه  الان ۳ ماهمه همش استراحت ام تنبل شدم کلا  دیشب تو مطب خیلییی علا ...

طبیعیه....نگرانی سمِ استراحت کن بارداری تنبلی هم‌میاره.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...