2777
2789

سلام چهار روزه لک داشتم پریروز رفتم سونو واژینال کرد گفت هم‌اتوم داری اومدم افتادم خونریزی فرداش دوباره ازم سونو گرفت گفت با خونریزی هماتوم دفع شده ولی همزمان ساک هم اومده پایین دکتر سونو گرافی گف قلب جنین میزنع پس میمونه دکتر گفت اومده پایین نمی‌مونه از پریروزیم که اومدم خونریزی کم میکنم قطع میشه لک میبینم نمیدونم چیکار کنم بنظرتون میمونه یا سقط میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای؟ شیاف و داروهاتو مرتب استفاده کن استراحت مطلق باش...نشاسته هم بریز توی آب سر بخور خیلی خ ...

شش هفته و دو روز نشاسته رو چجوری بخورم گرفتم ولی بلد نیستم چجوری بخورم

شش هفته و دو روز نشاسته رو چجوری بخورم گرفتم ولی بلد نیستم چجوری بخورم

یکی دو قاشق نشاسته بریز ته لیوان  یه کم اب بریز روش هم بزن حل بشه بعد دوباره اب بریز تا لیوان پر بشه و سر بکش...اگه دیابت اینا نداری میتونی یکمم شکر بریزی

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
میتونم نمازمو بخونم؟از لحاظ شرعی مشکل نداره؟

لک بینی اگه درحد کم مشکل نداره.. فقط لباست رو عوض کن برای هر نماز.. حالا بازم میتونی برای اطمینان از دفاتر مراجع بپرسی

اما اون سوره های قران که گفتم کاری به خونریزیت نداره عزیزم.. بخون عالیه.. 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

من مادر تمام خونریزی های شدید بودم عزیزم 

اول اصلا نترس 

دوم تا میتونی استراحت کن و دسشویی فرنگی 

نزدیکی ممنوع پله بالا پایین نکن مطلقا 

داروهاتو مرتب استفاده کن 

معمولا تا چهارماه ممکنه طول بکشه بعدش رفع میشه 

اگه دکتر گفت سرکلاژ حتما انجام بده نترس 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
نه ندارم دیگه داره اشکم درمیاد

نگران نباش عزیزم فقط استراحت کن... وقتتو با قران خوندن بگذرون که حوصله ات سر نره... سوره حجرات و حدیث کسا هم زیاد بخون خدا نی نی تو حفظ کنه واست...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟