2777
2789

سلام بچه ها من ترم یک پرستاریم دانشگاه آزاد.ثبت نامم کامل شده شهریه هم دادم اسمم رد شده . ولی الان من و پنج شش نفر دیگه تو انتخاب واحد دچار مشکل شدیم هنوز برامون انتخاب واحد نکردن.هی میگن درست میکنیم امروز و آخرم درست نمیکنن.الان تکلیف من چیه ممکنه مشکلی واسه درس خوندم ایجاد بشه؟ مقصر اونان آخه نه من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسید تحویل مدارک رو دادین آموزش رشته تون ؟! اگه دادین نگران نباشید خودشون براتون انجام میدن و اینکه تا وقتی انتخاب واحد نشین اسمتون تو لیست استاد نیست پس فعلا مشکلی پیش نمیاد ولی پیگیر باشین حتما ک یه وقت نندازن ترم بهمن و از درس هم عقب نمونید اگه کلاسا داره برگزار میشه 

رسید تحویل مدارک رو دادین آموزش رشته تون ؟! اگه دادین نگران نباشید خودشون براتون انجام میدن و اینکه ...

بله همه چیزا اوکیه از طرف من.خودشون میگن ظرفیتا دچار مشکل شده باید درستشون کنیم😑

بله همه چیزا اوکیه از طرف من.خودشون میگن ظرفیتا دچار مشکل شده باید درستشون کنیم😑

خب صبر کن درست میشه ایشالله الآنم بیکار نشین از بقیه بچه ها جزوه بگیر بنویس جلسه های اول رو ک عقب نمونی