الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین حلال باشه پیدا میشه ، پلاک خاله ی منم رفت تو چاه حمام ، بعد از دوسال ک چاه گیر میکنه ،یکی رو میارن چاه رو باز کنه اولین چیزی که میاد بالا پلاک بوده ، فک الان کلی آمده رو اون طلا
سر لوله رو از کوچه کیپ کن با ی دستمال بعد ی لگن آب بریز یهو بردار درشو اگه تو لوله باشه با فشار میاد بیرون ،اگه نبود حتما زودتر افتاده بیرون باید جوب رو تا انتها بگردین با چوبی چیزی
گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
خبر نداشت گوشوارش نیست تازه اب ریختیم که از لوله دربیاد بره تو جوی اب انقدر نگا کردم چیزی نیافتیم
باید اب نمی ریختی اهنربا به یه چی میچسبوندی تو لوله میکردید الانم اگه به یه کابل باریکی چیزی دارید اهنربا محکم بچسبوند ابم نریزید بزارید اب بره خشک بشه از دو طرف لوله اگه راه هست امتحان کنید جواب داد من دعا کن
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین