2777
2789
عنوان

بهم استرس ندین😞

456 بازدید | 8 پست

🤣🤣🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای از این وانتیا😂😂😂

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  
وای از این وانتیا😂😂😂

این یکی واقعا خلاقانه و خنده دار بود🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

سلام خانوم میشه جواب سوال منو بدین تاپیک انزیم کبدیتون قفل بود.بچن شما انزیمای کبدیش چند شده بود؟پسر من مریض شده بود تب و لرز داشت یه هفته بیمارستان بستری بود ازماییشاشم میگفتن خوب نیست.چون بدنش ضعیف شده بود از بیمارستان اوردمش بیرون الان دکتر میگه تو ازمایشش نشون میده انزیمای کبدیش خیلی بالاست و به مغز استخوانش آسیب رسیده باید دو هفته دیگه ازمایششو تکرار کنم خیلی نگرانم پسرم خیلی کوچولوئه و ضعیف😭😭

سلام خانوم میشه جواب سوال منو بدین تاپیک انزیم کبدیتون قفل بود.بچن شما انزیمای کبدیش چند شده بود؟پسر ...

سلام برای دختر من سه برابر حد نرمال آزمایشگاه بود

بیست روز بعد تکرار کردیم کاملا نرمال شده بود

نگران نباش اگه مریض بوده و دارو مصرف میکرد عوارض اوناست

بذار دو سه هفته از نقاهتش بگذره دوباره ازمایشو تکرار کن

انشالله چیزی نیس 

سلام برای دختر من سه برابر حد نرمال آزمایشگاه بود بیست روز بعد تکرار کردیم کاملا نرمال شده بود نگر ...

وای برای پسر من خیلی بیشتره.مثلا اگه زیر ۳۵باید باشه برا پسر من ۴۰۰ هست😥یه هفتس کارم هر روز غم و غصس.طفلی پسرم دلم کبابه براش😭