2777
2789

من بخاطر زردی بچه ام و بعدش وزن گیری کم

دکتر شیرخشک نوشته

آپتامیل پی دی اف

ولی همش توی زور هست

همش بی قراره

روزی پنج شش بار پی پی میکرد

الاندوروزه دستشویی نکرده

دوشبه نخوابیده

همش توی فشاره

دکتر دارو کولیک هم داده ولی اثر نکرده

شیر خشکشو عوض کن بهش نمیسازه

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بهش نمیسازه؟

منم برای پسرم 3بار شیرخشک عوض کردم

خیلی بیقراری میکرد و مشخص بود دل پیچه داره 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

من بچه م زردی داشت از همون اول اپتامیل ساده دادم تا الان یک ساله هست اصلا عوض نکردم 

دایمیتکون بخر بریز تو شیر خشک ش بخوره خوبه 

با روغن زیتون ماساژ بده

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من بچه م زردی داشت از همون اول اپتامیل ساده دادم تا الان یک ساله هست اصلا عوض نکردم  دایمیت ...

من چون بچم نارس بود پی دی افش گفت بدم

وزن گیریش خوبه؟

روغن زیتون ماساژ میدم

الان چی میدین؟ پس از شیرخشکه هست؟ شنبه میرم به دکترش میگم

آخرش بهش آپتامیل ساده دادم بهش ساخت 

احتمالش هست ولی اگه کولیک باشه فقط خدا بهت صبر بده 

من دختر بزرگم کولیک داشت پدرم دراومد

آخرش بهش آپتامیل ساده دادم بهش ساخت  احتمالش هست ولی اگه کولیک باشه فقط خدا بهت صبر بده  ...

الان یک ماهشه

اصلا نه دل درد داشت نه نفخ

از وقتی شیرخشک اپتامیل شروع کردم

سه روزه اینجوری شده

الان یک ماهشه اصلا نه دل درد داشت نه نفخ از وقتی شیرخشک اپتامیل شروع کردم سه روزه اینجوری شده

بازم با دکترش مشورت کن همه اینا رو بهش بگو ولی احتمالا از شیرخشکش باشه