2777
2789

من سال ۹۸ تمام هزینه های عکاسی و فیلم برداری عروسیمو پرداخت کردم آتلیه بدقولی کرده تا الآن آلبوم عروسیمو نداده حالا هم میگه باید به نرخ جدید دوباره پول بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون شکایت کنم فایده داره؟

بله مگه چرا انقدر طولش داده .دیگه فوقش ک بازم زیاده 1سال طول بکشه 

خودتون گفته بودین میخواین کارتون تکمیل بشه یا اتلیه رو پادرهوا نزاشتین یکوقت ؟.چون اینطوری حق داره بذا میکس کارای قبلی نرخ جدید بده 

بله مگه چرا انقدر طولش داده .دیگه فوقش ک بازم زیاده 1سال طول بکشه  خودتون گفته بودین میخواین ک ...

نه ما برای تایید نهایی هم رفتیم هی گفت فرمالیته شمالم فرمالیته جنوبم 

داریم جا به جا میشیم دیگه ماهم باهاشون راه اومدیم 

ببین باید تسویه کامل اون زمان کردی باشی یا 

اینحور نباشه خودت بعد ۴ سال تسویه کرده باشی 

حالا انتظار داشته باشی برات اونا بروز برند هزینه چاپ بدهند 

شما باید تو همون زمان تسویه کامل کرده باشی ، و اونا بدقولی کرده باشند 

شهر خودم بودی کمکت میکردم  ببین باید با مدارک پرداخت و قرادادت بری اتحادیه  اونجا با ریس ...

پروسه زمانبریه؟

آخه واقعا پول زوره 

ما عقد و فرمالیته و عروسیمونو باهاشون قرارداد بستیم برای فایل عکسا هم حتی پول دادیم 

ببین باید تسویه کامل اون زمان کردی باشی یا  اینحور نباشه خودت بعد ۴ سال تسویه کرده باشی  ...

قبل مراسمم همشو تسویه کردن حتی هزار تومنم نذاشتن برای زمان تحویل

نه ما برای تایید نهایی هم رفتیم هی گفت فرمالیته شمالم فرمالیته جنوبم  داریم جا به جا میشیم دیگ ...

قطعا تقصیر انلیه است .من باشم خسارت و دیرکرد هم ازش میگیرم 

پولی ک اون زمان پرداخت کردین دست ایشون بوده و کلی اون زمان ارزش داره .البته اگر پولو کامل پرداخت کردین .باز اگر کامل ندادین ممکنه بتونه بامبول دربیاره .درهرصورت زبونی مخالفت کن فکر نکنه ا گلابی طرفه .زیر بار نرفت بگو میرم شکایت میکنم یا حتی میتونی با یه اتلیه دیگه حرف بزنی از خم و چم کار اشنا بشی