2777
2789

بله 

الهی شفای عاجل 

من با   ors  پسرمو خوب کردم امتحان کردیش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گوشی کارتون بریز براش 

برا خودتم فلاسک لیوان و ق و ..ببر 

الهی بگردم طفلی چقدر کوچیکه 

دعا میکنم زود خوب بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اره دادم  کلی دارو  حدودا 5 6 مدل دارو قوی دادم خوب نمیشه 😭20 روزه اسهاله

خیلی ناراحت شدم 😔

سرشیشه و ...هم با ضد عفونی کننده فیروز مخصوص شیشه حتما بشور 

میکروب گرفته احتمالا بچه 

کجا هستی 

اگه کرج هستی فقط ببر بیمارستان امام علی عالیه

من خاکشیر هم دادم با سرنگ میریختم حلقش 

کلا توی اسهال باید سختگیر بشی 

باباش بگیرش تو بریز حلقش اروم اروم نه یهویی 

اب مایعات سوپ و خاکشیر و .. 

نشاسته چی گلم. 20روزه اسهاله خوب نمیشه😭

یه قاشق نشاسته رو با یکم آب سرد حل کن بده بخوره دو سه بار بده به هیچ وجه هم شیرینیجات نده چون بازم اسهال میشه 

آب خیلی زیاد  بهش بده یا پودر او آر اس با آب 

آب بدنش کم شده 

مثل آب رو آتیشه 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️