2777
2789
عنوان

خواهش میکنم

106 بازدید | 6 پست

یکم دختراتونو درک کنید 

اگه از یه پسری خوششون اومده 

دل جفتشونو خون نکنید 

اینجور مواظبشون نیستید فقط دارید حالشونو بد میکنید 

خواهش میکنم اذیتشون نکنید 

انقدر خوب تربیت کنید که مطمئن باشید سمت پسر بد نمیره

اگه هم رفت خودتونو سرزنش کنید با تربیت افتضاحتون

دل ادمو خون میکنید با مواظبتای بی منطقتون

کاربر آقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرفتون خیلی متین هست، متاسفانه همیشه این چیزها زیاد بوده و هست.

من از یه دختری خوشم میاد 

خانوادش اوکی بودن حتی براش نیم ست بردیم با خانواده رسما نشون کردیم 

حالا پدرمادرش چون کیس دیگه در نظر دارن و میخوان مواظب دخترشون باشن روی من هزارتا عیب گذاشتن 

یه هفتس بیچارمون کردن 

کاربر آقا هستم 
من از یه دختری خوشم میاد  خانوادش اوکی بودن حتی براش نیم ست بردیم با خانواده رسما نشون کردیم&n ...

تو جامعه ایی داریم زندگی میکنیم که این روال عادی هست و دل شکوندن و عیب ساختن نقل و نبات هر مجلسی شده

شما توکلت به خدا باشه و خودت رو با این صحبت ها کمتر نبین بیشتر به خودت دقت کن

برگشتنی برمیگرده اگر دوستتون داشته باشه برمیگرده حتی اگر هزاران حرف و حدیث جلو راه سبز شه

اگر تونستین با دخترخانوم صحبتی کنید و نظرشون رو در مورد خودتون و موارد دیگر بدونید میتونه براتون مفید باشه عزیز.

تو جامعه ایی داریم زندگی میکنیم که این روال عادی هست و دل شکوندن و عیب ساختن نقل و نبات هر مجلسی شده ...

ما اوکیم باهم دوساله باهمیم 

الان خانوادش هزارجور عیب گذاشتن درحالی که تا چند ماه پیش راضی بودن

برگشتن میگن دندون پزشک ادم نیست خیانت کار میشه فلان میشه این مشخصه با همه لاس میزنه بابا لامصبا ما دوساله باهمیم من دوساله پشه ماده به چشمم نیمده انقدر تو فکر این طرفم 

یه هفتس از زندگی افتادم

کاربر آقا هستم 
ما اوکیم باهم دوساله باهمیم  الان خانوادش هزارجور عیب گذاشتن درحالی که تا چند ماه پیش راضی بود ...

پس اگر ایشون با شما اوکی هست شما نگران چیزی نباشید صد البت نزدتون برمیگردند کمی ارامش خودتون رو حفظ کنید.