2777
2789
عنوان

خون در مدفوع و بعد از دفع

604 بازدید | 41 پست

سلام من بعد دفع مدفوع خونریزی  زیاد داشتم کسی  تجربه  دارع؟

درد اصلا نداشتم  حتی فک کردم پریود شدم ولی دیدم خون پریود نیس 

روشن بود مقدارش زیاد بود

یبوست ندارم درد موقع دفع اصلا ندارم بیرون زدگیم ندارم رابطه  هم تاحالا نداشتم 

چن روزه خیلی نفخ دارم فقط

برو دکتر معاینه بشی. اگه لازم باشه کلونوسکوپی میکنن خیالت راحت بشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رگای همورویید از داخل تورم پیدا کرده زخم شده

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

ممکنه عفونت هم بگیری بخاطر خونریزی از مقعد

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
برو دکتر معاینه بشی. اگه لازم باشه کلونوسکوپی میکنن خیالت راحت بشه

سلام عزیزم خ بی

دیدم بیو رو عوض کردی گفتم حالتو بپرسم ماشالله معلومه بهترشدی از نوشته هات معلومه که از ته دلتتت گفتی😁

سلام عزیزم خ بی دیدم بیو رو عوض کردی گفتم حالتو بپرسم ماشالله معلومه بهترشدی از نوشته هات معلومه که ...

سلام دوست من

شکرخدا. ممنونم. شما خوبید؟

باورت میشه رفتم نگاه کردم ببینم چی نوشتم😅

دیگه چیزیه که کاریش نمیشه کرد. بازم شکر..

آره😄 از ته دلم گفتم

چقدر خوبه که کسی هست منو ببینه🌹

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام دوست من شکرخدا. ممنونم. شما خوبید؟ باورت میشه رفتم نگاه کردم ببینم چی نوشتم😅 دیگه چیزیه که ...

خدارو شکر که خوبی 

اره ازونروزی که باهم حرف زدیم همش تو فکرتم ..تو تاپبکام گه گاهی میبینمت باز احوالتو میپرسم .احساس میکنم خواهرمی اخه دقیقا خودمنی هم شرایط خودت هم خانوادت🥺🥺

باورت میشه امضاتو خوندم یه حس خوبی پیدا کردم...خیلی خوشحالم که از ته دلت نوشتی انشالله که خیره

خدارو شکر که خوبی  اره ازونروزی که باهم حرف زدیم همش تو فکرتم ..تو تاپبکام گه گاهی میبینمت باز ...

نمیدونم چرا انقد خنگ شدم😭 فک میکنم ی بار دیگه ام حالمو پرسیدی گفتم یادم نمیاد و باز..🤦🏻‍♀️ 

از بس مهربون و با محبتی🥺❤

عزیزمی🥺

کاش بتونم مثل تو مهربون باشم..

ممنون عزیزم. ان شا الله به دعای شما🤲🏻

در چه حالی؟ اوضاع ب وفق مراد هست؟

نمیدونم چرا انقد خنگ شدم😭 فک میکنم ی بار دیگه ام حالمو پرسیدی گفتم یادم نمیاد و باز..🤦🏻‍♀️  ...

اره چندین بار تو تاپیکا دیدمت و احوالپرسی کردم بار اخر دیدم نه مثل همیشه نیستی منم رفتم😁

گفتم دلم گرفته گفتی خودم تو زندگی خودم موندم!منم دیگه چیزی نگفتم فهمیدم حالوحوصله نداری...

ای میگذره دیگه ... مثل همیشه روزای تکراری زندگی تکراری

تو چیکار میکنی؟باشوهرت باکوچولوت؟

خوبین باهم؟اشیونتون گرمه دیگه خدارو شکر؟

اره چندین بار تو تاپیکا دیدمت و احوالپرسی کردم بار اخر دیدم نه مثل همیشه نیستی منم رفتم😁 گفتم دلم ...

عه جدی! میدونی حتما بخاطر اینه که من اصلا اسم کاربری ها رو نگاه نمیکنم🤦🏻‍♀️ نمیدونمم چرا🤷🏻‍♀️... منو ببخش حتما بخاطر همین بوده.

خداروشکر بد نیست. ی روزم ک همه چی خوبه خودم مریضم. ولی باز شکر.‌ میدونی.. فعلا همه فکر و نگرانیم برای رفتنه. استرس پروزا، جای جدید، دوری، زبانی ک بلد نیستم و.. مث سوهان شده تو مغزم. اصلا نمیدونم الان باید خوشحال بلشم یا ناراحت..

عه جدی! میدونی حتما بخاطر اینه که من اصلا اسم کاربری ها رو نگاه نمیکنم🤦🏻‍♀️ نمیدونمم چرا🤷🏻‍♀️... ...

خواهش میکنم

مهاجرت میکنین؟مگه شغل شوهرت چیه؟خودت راضی هستی که بری؟سختت نیست؟

خواهش میکنم مهاجرت میکنین؟مگه شغل شوهرت چیه؟خودت راضی هستی که بری؟سختت نیست؟

🌹

بله. دکتره. نمیدونم.. راستش اولش مخالف بودم ولی مث خیلی چیزای دیگه پذیرفتم. شایدم واقعا خودم خواستم! چون تو ذهنم رفتن بود. چیزی ام ندارم ک از دست بدم. فقط یه مشت عادت! عادتایی ک وابستگی میاره وگرنه خونوادم خیلی بهم ظلم کردن‌ اما بازم دلم براشون تنگ میشه. جز اون هیچی ندارم و هیچکسو ندارم که دلتنگش بشم. ولی خب بازم سخته برام... فقط و فقط بخاطر دخترم. چون میدونم اینجوری براش بهتره