2777
2789
عنوان

ضعیف شدن تخمدان

121 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

صبحتون بخیر 

من ۳۰ سالمه ، پریودام ۷ روزه بودن ولی متاسفانه شدن ۲ ۳روزه با حجم کم 

رفتم ازمایش انجام دادم ال اچ و اف اس اچ لب مرز هستن ، خانم دکتر بهم گفتن تخمدانهات دارن ضعیف میشن ولی فعلا نیاز به دارو نیست 

باید ورزش کنم و رژیم غذایی رعایت کنم 

کسی تونسته با تغذیه تخمدانهاشو تقویت کنه ؟؟ 

نمیدونم چه غذاهایی باعث تقویت تخمدان میشه و رحمم هم گرم میکنه ؟؟

ممنون از راهنمایی هاتون 

پیج فلورا تاجیک را فالو کن ، 

پیاده روی روزانه نیم تا یک ساعت .خوردن دوسین هرروز ، گرم نگه داشتن بدن بخصوص پهلو و پاها.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۸ یائسه شدم ال اچ و اف اس اچ بین ۷۰ تا ۸۰ بود 

دیشب آزمایش دادم هر دوتاش زیر ۵ بود 

عرق مریم گلی خوردم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خدا خیرت بده  از دیشب تا الان از فکر و غصه نتونستم بخوابم

الان دارم میرم پیش ماما نظرش رو بپرسم بهت میگم که چی گفت 

لایکم کن فراموش نکنم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ممنون عزیزم

رفتم پیش ماما گفت به خاطر عرق مریم گلی که استروژن داره هورمونهات اومده پایین و ربطی به ذخیره تخمدان نداره