2777
2789

من چن سال هست ک از درس دور بودم یعنی پشت کنکور بودم نمیخوندم

طی این سال ها مشاور کنکور های زیادی رفتم ولی فقط در حد چن جلسه میرفتم ولی بعد از دو سه جلسه ول میکردم بیشتر دلیلشم بخاطر ضعیف بودن پایه درسیم بود و اینکه من برنامه مشاور ها اجرا نمیکنم

الان میخوام به طور جدی شروع کنم به خوندن

پایم ضعیف و اموزشم ناقص و نیاز دارم با فیلم های کنکوری جلو برم خیلیا میگن وقت گیر و نمیتونی خوب تست کار کنی از سمتی از ازمون های قلم چی عقب افتادم

من واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید😪❤

ببخشید ولی بنظرم اگه هدفت پزشکی هست از این چرخه باطل کنکور بیا بیرون و زندگیتو نجات بده شاید بدت بیاد از این حرف و قبول نکنی ولی واقعا هم پشت کنکور نابود میشی و هم اگه شانس بیاری و قبول شی در دوران تحصیل گرچه خیلیا گرگ تر از من و شما نشستن 

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تا میتونی اشتباه حل کنی تا کم کم یاد بگیری

پس شروع کن نترس

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
کلا رشته های تجربی مخصوصا رشته های تاپ منظورم بود

راستش من که نخوندم این مدت از کم کاری خودم بود درسته رشته های تاپ سخت و گرگ هم زیاد هست ولی بازم تلاشمون میکنیم هرچی خدا خواست

ی چیزی بگم فقط کلاس انلاین نبین اون فیلم نیست اگه این کارو کنی و تست نزنی بعدا دیگه دستت به تست نمیره و چون مغز ماها راحت طلبه بین تست زدن و فسفر سوزوندن قطعا فیلم کلاس دیدن و انتخاب میکنه 

هدفم پزشکی نیست

چی دوست داری پس؟من خودم یک کلاس رفتم اونم حتیف عظیمی برای زیست بود خ راضی بودم 

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

نه افلاین میبینم

منظورم آفلاین یا آنلاین دیدن نیست منظورمه اینه که فیلم نیستن که فقط ببینی (فیلم سینمایی نیستن) 

مثل کلاسا اگه دیدی تست بزن مثلا جلسه 1 و دیدی برو تست حل کن نرو جلسه 2 تا مسلط نشدی روش 

اگه فقط ببینی (جلسه 1 ببینی بری 2 و3... که فقط تموم کنی) انگار خودتو گول زدی عملا برات مفید نمیشن و بعدش نمیتونی تست بزنی وقتی تموم کردی 

منظورم آفلاین یا آنلاین دیدن نیست منظورمه اینه که فیلم نیستن که فقط ببینی (فیلم سینمایی نیستن)  ...

اره درسته 

میگن فیام وقت میگیره نمیتونی زیاد تست بزنی 

خیلی میگن خودت با درحالی که من نیاز دارم اموزش ببینم

درسنامه گاهی برام مبهم