2777
2789

من همیشه بجا میرم خیلی معروفه  ولی یه بدی که داره خیلییییی شلوغه از یه هفته قبل باید وقت بگیری 

ایندفعه چون ان تی هست گفت ندارم تا پنج شنبه بعد 

مجبور شدم جای دیگه نوبت بگیرم راحت شنبه نوبت داد

اینم خوبه ولی دلم یجوریه همون اولی رو می‌خوام عادت کردم بهش😅😅😅 🤒🤒🤒🤒 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من دوتا اولیارو یجا رفتم ولی دوتای بعدیو جاهای مختلف رفتم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا اولیارو یجا رفتم ولی دوتای بعدیو جاهای مختلف رفتم 

چرا تغییر دادی ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یکجا نمیرفتم، همه شون هم خوب بودن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

نه من ان تی رو جای دیگه نوبت گرفتم چون اونجایی که میرفتم نوبت نداشت 

چون زمان تو سونو ان تی مهمه و بهتره سر تایم انجام بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چرا تغییر دادی ؟

نسخه الکترونیک نداشتن دکترمم الکترونیک مینوشت هربار کلی منشی اذیت میکرد ولی کارش خوب بود واسه انومالی برام ۳ بعدی نوشتن دستگاه نداشتن رفتم یجای بهتر دیگه تصمیم گرفتم از این ب بعد برم اونجا

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
نه هرکدومو یه جا رفتم از جای شلوغم بیزارم بابا ول کن مث خانوما برو سونو شو بیا معطلی خوب نیس

اره هر سری با اینکه نوبت داشتم دو ساعت معطلی داشت 

انگار دارم خیانت میکنم بهش دلم یحوریه😅😅😅😅😅

بدون شوخی فقط شنیدم کارش خوبه تاخالا نرفتم یکم دلهره گرفتم 

نه من ان تی رو جای دیگه نوبت گرفتم چون اونجایی که میرفتم نوبت نداشت  چون زمان تو سونو ان تی مه ...

همون دیگه 

دکترم گفت نهایت شنبه باید بری 

تقصیر دکترمه دیشب ویزیت شدم سونو برای امروز داده 

میگم نیست نوبت میگه نه هست برو پیدا کن 

اونومالی هم مثل ان تی سر وقتش باید باشه؟

نه من ان تی رو جای دیگه نوبت گرفتم چون اونجایی که میرفتم نوبت نداشت  چون زمان تو سونو ان تی مه ...

دققیق هفته چند باید بری ان تی؟؟؟

من نمیدونم چیکار کنم زمانی که دکترم از رو آخرین قاعدگی حساب کرد ۸هفته بودم ولی سونو قلب گفت ۶هفته به نظرتون برکدوم اساس پیش برم

همون دیگه  دکترم گفت نهایت شنبه باید بری  تقصیر دکترمه دیشب ویزیت شدم سونو برای امروز دا ...

اخ دکتر منم همینجوری کرده بود 

من بهش گفته بودم زودتر بنویس من برم وقت بگیرم گفت دفعه بعد اومدی می‌نویسم 

سر نوبت گرفتن اعصابم بهم ریخته بود چند بار با شوهرم دعوام شد 

نمیتونستم نوبت بگیرم سر اون خالی میکردم تا بیچاره یه جای خوب برام نوبت گرفت 

آنومالی هم ۱۸ هفته هست اونم مهمه تایمش ولی مثل ان تی نیست 

ولی من چون تجربه کسب کرده بودم به دکترم زور گفتم زودتر بنویسه 😂که دیگه اذیت نشم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من سونوی اولو چون فکر میکردم باردار نیستم رفتم یه جای دیگه هم خصوصی بود هم دکترش سنش بالا بود اعصاب نداشت، ولی ان تی رو رفتم جایی که یه ساله همش دارم میمیرم آنومالی هم میخوام همین جا برم دلیلش هم اینه که از دکترش شدیدا انرژی مثبت میگیرم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
اخ دکتر منم همینجوری کرده بود  من بهش گفته بودم زودتر بنویس من برم وقت بگیرم گفت دفعه بعد اومد ...

اررره دقیقا منم همبن بلا سر من  اومد 

خب دفعه قبلی سونو میداد چی میشد 🤦🤦🤦

منم بهش بسپارم پس 

نه من شوهرم نیست وگرنه شاید غر غر میکردم😅😅😅😅😅😅