2777
2789
عنوان

ورزشکارا بیایید❤️

65 بازدید | 9 پست

برای کسی که مبتدیه و فقط میخواد شکم و پهلو اب کنه و وزتش کم کنه در مرحله هدفم فرم دهی و عضله سازی نیست 

کدوم ورزش مناسبه؟

چه وسایلی باید با خودم باشگاه ببرم 

تو تاپیک های دیگه میگفتن زیرانداز ببر از کجا باید تهیه کنم؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

Cx

Trx

ایروبیک 

اسپینینگ

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دی جی کالا یا وسایل ورزشیا هست بعد هم اگر قرار بر لاغری باشه همه جای بدن لاغر میشه نمیشه بگی فقط ...

میدونم ولی شنیدم cxیا trxتمرکز رو میان تنه هست 

میخوام بدونم درسته؟

موهس چقدر کم میکنن؟

هیچکدوم ایروبیک کلا وقت تلف کردنه چون باید قدرتیم کار کنی تا لاغر شی 

تی ار ایکسم باید ورزشکار باشی خیلی سنگینه وگرنه ب خودت اسیب میزنی 

ی مربی بدنسازی بگیر قشنگ برنامه بهت میده که هم هوازی داره هم قدرتی سریع وزن کم میکنی بعدش برنامه فرمدهی میده

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
هیچکدوم ایروبیک کلا وقت تلف کردنه چون باید قدرتیم کار کنی تا لاغر شی  تی ار ایکسم باید ورزشکار ...

بدنسازی سنگین نیست؟

کارش کلا با دستگاهه؟

برای کسی که تاحالا ورزش نکرده و باشگاه نرفته سخت نیست؟

بدنسازی سنگین نیست؟ کارش کلا با دستگاهه؟ برای کسی که تاحالا ورزش نکرده و باشگاه نرفته سخت نیست؟

ن من خودم مبتدی بودم با بدنسازی شروع کردم ۳۰ کیلو کم کردم اوایل برنامم سبک تر بود کم کم سنگین بود هی کار با دستگاه و دمبل بیشتر میشد  ۴ سال کار کردم  عالی بود عوضش یسال رفتم ایروبیک از نظرم بدترین ورزشه عین ورزشای سر صف مدرسه فقط بپر بپر کمر درد پا درد اخرشم ی گرم کم نکردم  واسه لاغری همزمان هوازیو قدرتی باید باهم کار شن از همه مهمتر ۷۰ درصد لاغری رژیم و تغذیه اس

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

سلام گلم برای تاپیکی ک تازه زدی ی سوره مبارکه محمد و بخون با خیال راحت و توکل ب الله برو یا جواد الائمه ادرکنا رو هم ۱۶ بار بگو

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚