2777
2789
عنوان

سرفه های خشک

11269 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها ترو خدا کمک کنید من ۵ روزه همش سرفه های خشک میکنم انقد سرفه میکنم ک گلوم زخم شده خسته شدم امشبم رقتم دکتر دو تا شربت داد انگار بدتر گلوم خشک شده سرفم بیشتر دیگ نخوردم... دو تا شربت دیفن هیدرامین خوردم فایده نداشته الانم از بس سرفه کردم بیدار شدم نمیتونم بخوابم... هر چی بخار گرما میدم اصلا فایده نداره نه عطسه دارم نه ابریزش بینی فقط سرفه های خشک

من ۱۰ روز افتادم تا خوب شدم دارو اثر گذار نیس

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حگو دارم میمیرم منم

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

من الان 20 روزه ک اینجوری ام

سه بار رفتم دکتر

دوبار از گلوم و ریه هام سی تی اسکن گرفتم

اصلا مشکلی نداشتم خداروشکر 

این سرفه ها اثرات همین ویروس جدیده ن حالا حالا هستشون

شربت دکسترمتورفان و شربت اویشن گیاهی بگیر بخور هر 8 ساعت

بخور اب.، اب عسل، اینا بخور خوب میشی به مرور

من الان 20 روزه ک اینجوری ام سه بار رفتم دکتر دوبار از گلوم و ریه هام سی تی اسکن گرفتم اصلا مشکلی ...

من خوب بودم جمعه رفتم مهمونی اینجوری شدم.. خواهرم بیچاره ک ۲۰ روزم بیشتره واااای خیلی بده سرفه هام نمیتونم بخوابم بیدار میشم میشینم واااای چقدر دردناکه

من خوب بودم جمعه رفتم مهمونی اینجوری شدم.. خواهرم بیچاره ک ۲۰ روزم بیشتره واااای خیلی بده سرفه هام ن ...

من تازه چند روزه سرپا شدم به معنای واقعی داغون بودم

الان میدونی چرا نخوابیدم؟ 

چون از شدت سرفه زیادی ک داشتم(الان کمتر شده) دنده های سمت چپم درد گرفته دردش در حد کوفتگی شدید،  نمیزاره ک بخوابم

خیلی درد میکنه احساس میکنم یکیش شکسته

حالتو میفهمم تازه من خیلی بدتر بودم

اون دوتا شربتو فردا بگیر بخور مخصوص سرفه ان زودی خوب میشی

الانم اگه نداری پاشو دو لیوان اب بزار رو گاز بعد ک جوش اومد صورتتو بگیر بالاش با فاصله بخارشو بکش تو ریه هات

گلوتو نرم میکنه 

ببخشید پرهیز غذایی چی سرخ کردنی ترشی اینا نخورم یا بخورم 

اصلا خودتو از غذا خوردن ننداز بیشتر مایعات و سوپ و اش بخور

مرتب گلوتو گرم کن نزار سرفه هات بیشتر بشن

نزار به دردی ک من الان دچارشم دچار بشی 

بقران ک دارم از درد دنده هام میمیرم مسکن و ایناهم فایده ای نداره

من تازه چند روزه سرپا شدم به معنای واقعی داغون بودم الان میدونی چرا نخوابیدم؟  چون از شدت سرف ...

امروز رفتم دکتر این دو تا شربتو بهم داده ولی دیشب خوردم انگار گلوم بدتر خشک شد میخوارید سرفه هام زیاد شد بخاطر همین نخوردم دیگ ... حالا شما میگید بخورم خداروشکر دخترم ۳ سالشه اون نگرفته تحمل نداره