2777
2789

همیشه باهاش مدارا کردم غیر از یبار که تهدیدش کردم اگه ادامه بدی به شب نشینی رفتنت من تو این زندگس نمیمونم

تا یه هفته خوب بود بعدش باز همین منوال

هر شب شب نشینی

الان هرچی زنگ میزنم جواب نمیده چی براش بنویسم و چی بگم بهش

یه کاری کن اومد خونه تورو نبینه

اینجوری درست میشه

جوابشم نده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو مردا با حرف درست نمیشن توام مثل خودش کن تا بفهمه کارش اشتباهه 

میگم واقعا چرا هروژ برا مردا حرف  بزنیم و توضیح بدیم ،انگار نه انگار ؟!!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نمیدونم بچه داری یا نه، 

بنویس واقعا برای خودم متاسفم که به چه امیدی تشکیل خانواده  دادم.... 

انوقت  تو هر رفیق و نارفیقی و به من و خونه ات ترجیح میدی... 

خب پس حالا وقتشه دیگه، بدون خودت خواستی... 

(این جمله آخرم همینجوری بنویس  که تو خماری اینکه وقت چیه بمونه 😁) 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
بنویس سلام عشقم،یادت باشه اینجا یه نفر چشم انتظارته و خواب به چشمش نمیاد،داری میایی مراقب باش

داری میای از تو سایه بیا🤣🤣🤣

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥