2777
2789

بجز اینکه جای برادرمی بگیدو جواب ندادن وبلاک واین حرفا همش امتحان شده جواب نگرفتیم مثلا اون فرد شوهر یکی از نزدیکانتونه هی مسخره وچرت وپرت پیام میده حس کنید منظوری داره بهتون چه میکنید دیگه نده ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به زنش میگم 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یجوری فحشش میدم که مغزش رگ به رگ بشه

وای حالم بهم میخوره از مرد متاهلی که چشمش دنبال یکی دیگه اس

اصلا اهل فحش و دعوا نیستم اما اینا لیاقتشون همینه یبار یکیشونو بدجوری شستم انداختم رو بند

خیلی نفرت انگیزن

من بلاکش میکردم با اکانت جدید میومد خیلی رو اعصابم بود 

.
بلاک

جواب نداد از طرف خانومش منو تومعذوریت گذاشت گفتم خطم خرابه حتی به خانومشم گفتم پیامارو نشونش دادم رفت دعوا کرد اما اقا که خیلی نزدیک باهام نسبتش ول کن نیست من از زندگی خودم میترسم شوهرم بفهمه خیلی بد تموم میشه ج نمیدم هرکار میکنم میگم شوهرم پیشمه الان داره پیامارو میخونه چرت وپرت نمیگه به بهونه های مسخره پیام میده من این نزدیکی باهاشو دوست ندارم 

جواب نداد از طرف خانومش منو تومعذوریت گذاشت گفتم خطم خرابه حتی به خانومشم گفتم پیامارو نشونش دادم رف ...

اون خطت ک داره روپاک کن وات وروبیکاو....بعدش بایع خط دگ نصب کن

زهرمار🗿
جواب نداد از طرف خانومش منو تومعذوریت گذاشت گفتم خطم خرابه حتی به خانومشم گفتم پیامارو نشونش دادم رف ...

اگ نمیخوای ب حکم تموم شدن زندگیت تموم بشه ی خط جدید بخر کم کمش ۱۰۰ تومنه ولی از خراب شدن ی زندگی مشترک جلوگیری میکنه دنبال روش نباش اینجور وقتا روش جواب نمیده از بیخ و بُن باید ی چیزی رو از بین برد

اون خطت ک داره روپاک کن وات وروبیکاو....بعدش بایع خط دگ نصب کن

دقیقا ایتارو اینکار کردم پیامک میده گفتم یرفتاری که ضربه اخر باشه بهم بگید اینا جواب نداد البته بگم مرد محترمیه بینمون میخوام ابرومندانه تموم بشه برهمیشه بره