2777
2789
عنوان

خروج رحم

268 بازدید | 30 پست

خانما لطفا جوابمو بدید 

کسی بوده رحمش رو برداره و از عوارضش پشیمون بشه . یائسگی زودرس . تحلیل تخمدان 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمتی که نوشتی پشیمون بشه درست نیست عزیزم. چون درآوردن رحم به اختیار خودمون نیست که بگیم حالا انجامش دادیم و از عوارضش پشیمونیم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
معلومه که بی دلیل نباید اینکارو انجام بدی

بی دلیل ک اصلا انجام نمیدن عزیزم . ولی بعضیا میگن مدارا کن و از روش های دیگه‌ی درمان استفاده کن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
ادونومیوزیس و فیبروم و کم خونی 

مادرهمسرم انجام دادن دوازده سال پیش تخمدان‌ها رو حفظ کردن زیاد علائم یائسگی نداشتن الان هم ۶۰ ساله هستن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون قسمتی که نوشتی پشیمون بشه درست نیست عزیزم. چون درآوردن رحم به اختیار خودمون نیست که بگیم حالا ان ...

اخه میگن مدارا کنی و مسکن بخوری و ..... بهتره تا رحم رو در بیاری . الان من خیلی استرس دارم 

مادرهمسرم انجام دادن دوازده سال پیش تخمدان‌ها رو حفظ کردن زیاد علائم یائسگی نداشتن الان هم ۶۰ ساله ه ...

ایشون سنشون خوب بوده 

ایشون سنشون خوب بوده 

۴۸ ساله بودن شما چند ساله هستین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مشکلت چیه ؟ بچه داری  چند سالته ؟

یه بچه داره.  ۳۳ سالمه . مشکل ادنومیوزیس . فیبروم و در ادامه اش کم خونی

اخه میگن مدارا کنی و مسکن بخوری و ..... بهتره تا رحم رو در بیاری . الان من خیلی استرس دارم 

انشاا.. عزیزم به اون مرحله نمیرسی. مادرم 24 سال پیش توی 38سالگی بخاطر بیماری درآورد خواهرم هم دوسال پیش تو 39سالگی. خواهر منم سه چهار سال دارو استفاده کرد دکتر گفت تا زمانی که مجبور نشیم درنمیاریم  ولی خب متاسفانه مجبور شد دربیاره

چون سابقه خانوادگی داریم منم خیلی میترسم درآینده این مشکل برام پیش بیاد

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم