2777
2789
عنوان

بد رفتاری با بچه

146 بازدید | 11 پست

مامانا کسی هست جوابمو بده 

من یه پسر بچه شیطو ۱۴ ماهه دارم که به شدت بدغذاست و بزور بهش غذا میدم یه مدت کلا گذاشتم به اختیار خودش که افتضاح تر شد وضعیتش.

حالا الان مشکل من اینه وقتی خودم و بچه تو خونه ایم باهم خوبیم و دعواش نمیکنم ولی وقتی خانواده خودم کنارم باشن بچه رو دعوا میکنم حتی میزنم بخاطر غذا دادن و سر هرچیز الکی ‌. بنظرتون چرا اینجوری میکنم انگار دیوانه میشم 🫣🤕

دختر منم اینجوریه جاهایی ک شلوغه یا سرصدا زیاده بدتر میشه تو خونه شاید با تلویزیون بخوره ولی تو مهمونی منو دق میده

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی سر بچه هام داد میزنم خودم از خودم خسته شدم نمیدونم چرا اعصابم ضعیف شده البته اینم بگم دوستم بهم گفت تو روح و روانت خسته شده  نیاز به استراحت داری ولی چ کنم که تو شهر غریبم و دست تنها م  

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

الان ی عده بچه مدرسه ای میان اینقد فوشت میدن چرا بچه کوچیک رو میزنی فلانی بهمانی که پشیمون میشی از تاپیکت ،

ولی من بهت میگم متاسفانه بعضیا اینجوریم چششون میزنه کسی از مدار خارج میشن مامان منم اینطوری بود وقتی کسی خونمون بود همش دعوامون میکرد سعی کن همیشه به خودت یادآوری کنی که این کارو نکنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من فکر میکنم از رفتار بچت جلو دیگران خجالت زده میشی می‌ترسی در موردت قضاوت کنند دوست نداری اونجوری ر ...

وقتی کنار خانواده شوهرم هستم اینجوری نیستم وقتی پیش پدرومادرم هستم اینجوری ام انگار دارم از آزار دادن بچم لذت میبرم❤️‍🩹

الان ی عده بچه مدرسه ای میان اینقد فوشت میدن چرا بچه کوچیک رو میزنی فلانی بهمانی که پشیمون میشی از ت ...

باورت میشه وقتی تنهام کاملا به اعصابم تسلط دارم ولی جلو خانوادم نمیدونم چم میشه ❤️‍🩹🤕

باورت میشه وقتی تنهام کاملا به اعصابم تسلط دارم ولی جلو خانوادم نمیدونم چم میشه ❤️‍🩹🤕

شاید خسته ای واقعا و میخای جلوی اونا با دعوا کردن بچه بهشون نشون بدی چقد خسته ای بالاخره سر و کله زدن با بچه های الان روح‌و روان آدمی بهم میریزه بخدا من پسرم نزدیک دوسالشه شهر غریبم دست تنها امروز اینقدر نق زدن که نشستم گریه کردم ی ساعت تمام از غصه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

حتما جو گیر میشی  

میخای بگی من رو بچه ام مسلط ام و ب راه میارم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻