2777
2789

بچها به دلایل زیادی مث مسخره کردن تیپ قیافه و تیکه انداختن و خیلی چیزا دیگ صبرم تموم شد ..بعد ۳ سال دهنمو وا کردم همیشه لال بودم پیام دادم به مادر شوهر گفتم مثلا بابت فلان رفتاراتون(خودش و دخترش و پسرش) خیلی ناراحت میشم  اگ قراره مثلا اینطور باشه همو نبینیم بهتره پسرتون ک شوهرم باشه هر وقت دوست داشت بیاد ولی من دیگ خسته شدم از بی احترامی ...دوستان نه تنها جوابی نداد ک برام عجیبه من خیلی محترمانه و درد و دلی نوشتم ‌‌..بلکه ۳ هفته میگذره نه ب من نه شوهرم یه زنگ نزده بگه چیشد اصلا ..به من هیچی به شوهرمم زنگ نزده اونم قهر کرده ک چرا مامانش اصلا پیگیر نشده ...البته پدر شوهرم با من موافق بود اما فایده نداشت مادرشوهر و برادر شوهر و خواهر شوهر ک مجردن هیچی هیچ واکنشی نداشتن الان من بابت این ناراحتم چرا خوبیامو ندیدن یبار ناراحت شدم اینطور شد یا چرا مثلا براش مهم نبوده 

بیخیال فداتشم

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ک اینجور شده دیگه نرو برات مهم نباشه  .. حالا ک اونا کشیدن عقب تو ناراحتی .. عجب آدمایی هستیم

خوشحال هم باش .. ب همسرت هم بگو من ناراحت نیستم چون خیلی بی احترامی دیدم تو برو خونشون 

اشتباه کردی و پ دادی یهو تصمیم میگرفتی و قطع میکردی و تمام !!! 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

من هیچ وقت به هیشکی اینقدر خوبی نکردم که بعداً بسوزم هر جا دیدم در حقم خوبی کردن براشون همون حرکتو زدم ولی نه بیشتر !

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

رو در رو نمیتونم خیلی سختمه ...اخه هر چی میشه یجوری رفتار میکنه انگار اضافیم خونش

درک‌میکنم منم تو اون لحظه زبون ندارم ولی همیشه دوست داشتم بتونم پیام بدم‌که اونم نتونستم

فقط تونستم سرد و یخ باشم و‌قیافه بگیرم با بعضیا که نتیجه خوبی گرفتم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون