2777
2789

یعنی خوب میشه کسی راه حلی بلده

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

برید سریع زالو بندازید موضع رو 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

چکار کردید به این مرحله رسیده 

دکتر بردی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید سریع زالو بندازید موضع رو 

جدی خوب میشه؟

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
چکار کردید به این مرحله رسیده  دکتر بردی؟

مامانم  نشون نداده فقط گفته 

دکتر گفت خوب میشه

جدی خوب میشه؟

با یک طبیب طب سنتی حاذق مشورت کنید 

اما شنیدم زالو برای زخم دیابتی خیلی خوبه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
بچه ها من چندوقت پیش ناخن پام شکست بعدش دقیقا همین شکلی شده خون مردگی و سیاه شده ناخنم نکنه دیابته؟؟

آزمایش دیابت دادی؟

بچه ها من چندوقت پیش ناخن پام شکست بعدش دقیقا همین شکلی شده خون مردگی و سیاه شده ناخنم نکنه دیابته؟؟

عزیزم اول باید  به دیابت مبتلا بشی بعد رعایت نکنی بعد اینجوری بشه اون خون مردگیه

علائمش:(تشنگی بیش از حد گشنگی تکرر ادرار بی حالی)

زخم شدن از علائمش نیست از عوارضشه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مادرتون صددرصد دیابت کنترل نشده داره و ای وان سی بالایی داره که اینجور شده سریع ببریدش دکتر

دیابت داره تحت نظر دکتر هم هست این زخم قلبم گرفت بزور دارم تایپ میکنم تورو خدا راه حلی هست خوب بشه 

دیابت داره تحت نظر دکتر هم هست این زخم قلبم گرفت بزور دارم تایپ میکنم تورو خدا راه حلی هست خوب بشه&n ...

ازاقوام‌ماواینجور تاره زخم روش بازشده بود بود رفت دکتر یک‌هفته بستری بود  بیمارستان سوم‌شعبان بعد هم دوا ودرمون داشت بعد ۸ماه خوب شد زود برید بیمارستان   مطب نرید .مطمین باش میانگین قند مادرتون حداقل ۳۰۰ بوده در طولانی مدت  سعی کنید یک‌متخصص غدد خوب براش پیدا کنید اینا عواررض قند بالا درزی سالهای زیاد  اگه قند کنترل باشه اینجور نمیشه