2777
2789

سلام شبتون به خیر 

من اضافه وزن دارم ۱۵ کیلو و بیشتر تو ناحیه شکم و پهلوعه 

به نظرتون چه ورزشی برای لاغری این ناحیه ها خوبه؟

کالری شماری با مانکن انجام میدم 

توخونه اصلا نمیتونم ورزش کنم چون ساعت ۵ از سرکار میام تنبلی میکنم میخوام برم باشگاه که مجبور بشم ورزش کنم 

Trx,,,,,cx,,,ایروبیک یا بدنسازی کدومش بهتره؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اسپینینگ هم هست

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

به نظرم یه دوره ایروبیک برید تمرینات هوازی زیاد داره چربی سوزی بیشتره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من  cx 

البته مربی با مربی فرق داره 

من نظرم اینه هرچی مربیت گفت

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
فیتنس برو کار با دستگاه دیگه منسوخ شده الا کار با طناب بند اینا ترند

Cxو trxبا کش هست 

اسپینیگ فقط با دوچرخه است 

دستگاه رو خودم احساس میکنم نمیتونم چون از ۷صبح تا ۴ سرکارم بعدش برم باشگاه بخوام قدرتی کار کنم واقعا جنازم میرسه خونه

تجربه من  cx  البته مربی با مربی فرق داره  من نظرم اینه هرچی مربیت گفت

این باشگاه که میخوام برم به تایم من فقطcxو اسپینینگ میخوره 

ببینم دوستان اینجا چی میگن مجبور بشم باشگاه رو عوض کنم 

کار با دستگاه هیچوقت منسوخ نمیشه

الان شاخه های ورزشی بیشتری ایجاد شده 

ولی مثلا کار با طناب یا همونtrx. مناسب هر بدنی نیست

نمیشه جون یه ورزش مد میشه به خاطر ترند ومد شدن انتخابش کنیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

Trxعالیه  خودم خیلی سایز کردم یکی از بچه ها تو شش ماه ۲۵کیلو کم کرده

سنگینه؟

به نظر من کار با دستگاه. هیچ وقت آدمو خسته و دلزده نمیکنه از ورزش خیلی حس خوبی میده  ولی با طناب  و بقیه چیزا. این حس رو نداری خسته میشی 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻