2777
2789

خواهرشوهرم بله برونشه ، یه خانواده ی عالی پسر باشخصیت خانواده با شخصیت پولدار ،هر نوع خرجی بگین براش کردن و میکنن، من اصلا کاری به پولش ندارم ولی مادرشوهرم منو خیلی اذیت کرد مدام باید در دسترسش بودم مدام تو زندگیمون دخالت می‌کرد حالا نشسته دقیقا کارایی که خودش کرده رو میگفت اصلا دوست ندارم دخترم اذیت شه خانواده شوهرش نباید کاری به کارش داشته  باشن باید یه خونه ی بزرگ عالی در شان دخترم براش بگیرن باید هرچی دخترم میگه همون بشه دلش نازکه آخه،  اونوقت من آدم نبودم! دم به دقیقه تو زندگیمون دخالت می‌کرد،  البته الان دو سالی هست از زندگیمون انداختیمش بیرون شوهرم دیگه خسته شد ولی روزای خوش هر دختری که آرزوشه با عشقش اینور اونور بره برای من زهر کرده هرگز فراموش نمیکنم ، دوسال نو عروسیمو نمیتونم برگردونم ،چقد شبا با گریه از  دستش میخوابیدم 

💙

صبر خدا زیاده سکوتش طولانی اما انتقامش سخت

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه مامانش بد بوده نباید انتظار داشته باشی خدا سر دخترش بیاره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

هی روزگار

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

هیچوقت ظاهر رو نبین

منم عروس یه خانواده اسم دار و پولدار شدم همهه کارم برام کردن همه هم حسرتمو میخورن اما فقط خدا میدونه مادر شوهرم چه بلاهایی که سرم نیاورد نذاشت یروز خوش باشم

هیچکسم نفهمید و همچنان همه فکر میکنن من خیلیی خوش شانسم در صورتی که راضی بودم شوهرم یه آدم معمولی بود اما مادرش آدم خوبی بود

.

مامانش اینو براش میخواد از کجا میدونی مادر شوهرش چی میخواد براش و چه نقشه ها کشیده🫣

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

هرچی بگی حق داری…

کاری ام از دستت برنمیاد…بعضی زخما هیچوقت جاشون خوب نمیشه

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
خب اگه مامانش بد بوده نباید انتظار داشته باشی خدا سر دخترش بیاره

جفتشون لنگه همن   ،دختره که یه آدم خبر چین فضول ،میومد تو خونم سرک می‌کشید عین ضبط صوت همه چی ضبط می‌کرد می‌برد گزارش میداد

💙
مامانش اینو براش میخواد از کجا میدونی مادر شوهرش چی میخواد براش و چه نقشه ها کشیده🫣

نه بابا خیلی خانواده خوبین ، البته فعلا در ظاهر ، خواهرشوهرم که اخلاق نداره خیلی خودخواهه

💙