2777
2789
قبل خواب  حموم ببرش.  شیر خوب بهش بده.  کمی هم گریپ میکسچر. ان شاءالله خوب می خوابیید ...

بچم الان 10ماهشه،،تا یه ماه پیش عالی بود خوابش شاید یه بار پامیشد برا شیر، الان یه ماهه خیلی ب سینم وابسته شده یعنی بدون شیر اصلا اروم نیس

ای خدا ای خدا اینجوری نگو دلم گرفت برات😔😔😔 و منی که هنوز سه سال نشده ازدواج کردم چروک افتاده پیش ...

چند تا ضربه اروم بزن پشت وکمر بچت  شکمشو ماساژ بده پاهاشو بده بالا چندبار تا معدش اروم بگیره راحت میخوابه.برای صورتت هم در اولین فرصت به فکر باش دختر من پنج سالشه هرجا میبرمش میگن این نوه شماس؟درصورتیکه همش چهلو یه سالمخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر وقت خیلی خسته باشم ب هیچ وجه خوابم نمیبره دیونه میشم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️