2777
2789

من هیچوقت هیچوقت هیچوقت در طول این سی سال عمرم غم به این بزرگی نداشتم اصلا غم های قبل این سوتفاهمی بیش نبود غمم اونقدر بزرگ که گاهی مثل امشب تپش قلب میگیرم قلبم انگار میخواد شرحه شرحه بشه بعد وقتی که میشینم گریه میکنم از ته دل جوری که به هق هق میفتم و صدای گریه ام کل خونه رو برمیداره وقتی که اشکهام خشکید و دیگه نیومد قلبم سبک میشه روحم تسکین پیدا میکنه من هیچوقت بابت این نعمت شاکر نبود ولی الان هستم خدایا شکرت بابت این نعمتت نعمتی به اسم اشک و گریه 

خدایا اصلا چرا مشکلات رو می آفرینی؟یکی دیکه سیب خورده تاوانشو ما پس بدیم 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امشب خیلی گریه کردم ولی حالم بدتر شده دامر به خودکشی فکر میکنم فقط نمیدونم بعدش چی به سر بچم میا ...

تو رو خدا نکن این چه کاریه چه فکریه خودخواه نباش من بخاطر مامانم امشب انقدر گریه کردم چشام دراومد مامانم فوت شده تو بچه داری به خودت بیا اونم مثل من خون به دل نکن لطفا 

من مامان خوبی نیستم شاید از الان نباشم بهتر باشه الان که کوچیکه چند روز گریه میکنه و بعد منو یادش می ...

نزن این حرف و عزیزم مامان منم کامل نبود برای ما اما همینکه مادرم بود برای من بشدت ارزشمند بود چند وقت گریه میکنه چیه اون ککچیکه بهت نیاز داره تا آخر عمر الانم دارم باز با گریه دلتنگی واسه مامانم برات تایپ میکنم تو رو خدا برو پیش روانشناس😭😭