2777
2789
عنوان

چرا پسرم اینطوریه؟؟😭😭

326 بازدید | 23 پست

سلام و شبتون بخیر

دوستان پسر من تازگی ها خیلی بازیگوش شده

هر چیزی رو چند بار تکرار میکنم بازم یادش میره

حتی ی شعر درست حسابی هم بلد نیست بخونه ی شعر توپ قلقلی رو فقط میگه ی توپ دارم قلقلی زمین میره هوا میره

از سه روز پیش من هعی دارم اینو میخونم این هی غلط میگه با هم نقاشی میکشیم میگه خوابم میاد در حالیکه تازه از خواب بیدار شده حوصله رنگ امیزی اینا هم نداره

تبلت و تلوزیونو خیلی محدود کردم فقط دوست داره ماشین بازی کنه هیچ علاقه ای به شعر و اهنگ و یاد گرفتن نداره

سنشو و هزار بار تکرار میکنم بازم یادش میره

چیکار باید بکنم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعت پسرا همینه

پسر منم سه سالشه چندتا از رنگا و اعداد رو تا ده بلده ولی اسم همه ماشینارو بلده

عاشق کارای تعمیراتیه کار با آچار و اینا رو خیلی دوست داره براش اسباب بازیشو خریدم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خیلی چیزا مربوط به ماشینارو میدونه

حوصله اش نمیکشه بشینه نقاشی کنه

از بس امکاناتشون زیاده حوصله ندارن پسر منم ۴سالشه همینجوریه

پس همسنن 

من دیگه مغزم نمیکشه شمام بهش شعر اینا یاد میدین پسرتون تو عالم خودشه ؟ 

احساس میکنم از شعر ی توپ دارم متنفر شدم از بس خوندم 

طبیعت پسرا همینه پسر منم سه سالشه چندتا از رنگا و اعداد رو تا ده بلده ولی اسم همه ماشینارو بلده عا ...

پسرم رنگا اینا رو بلده و مثل پسر شما تا ده بلده بشمره دقیقا عاشق ماشینه حتی میدونه ارم کدوم ماشینا با هم یکی رو میدونه 

ولی چند روز پیش تو پارک ی دوست پیدا کرد به اسم سما هعی میخواد بگه بریم پارک اسم دختره رو یادش میره خعیلی فشار میاره به مغزش بازم یادش نمیاد اخرم میگه تو بگو 

اخه زوده بچه انقد فراموشکار باشه