2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم به نظرتون من میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست
دوست ندارم برگرد حتی اگر جونش رو هم بده 

الان برای چی‌شکایت کرده؟ تمکین زده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بگو مهریم میگیرم حق طلاقم میخوام بعد برو اگه نتونستی تحمل کنی عین میگ میگ بزن برو 

میگه حق طلاق رو هم میدم ولی میگه اگر قبول نکنی برگردی بخاطر سقط بچه میندازمت زندان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بدم اومده

واقعن بدت اومده باهاش زندگی نکن

مگ‌انسان چن‌بار میخواد زندگی کنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
برای سقط بچه 

ای بابا چه بد، خب وکیل داری؟ کاش سقط نمیکردی دخترجان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میگه حق طلاق رو هم میدم ولی میگه اگر قبول نکنی برگردی بخاطر سقط بچه میندازمت زندان

خوب دختر خوب شانس در خونت زده مهریت بگیر حق طلاقم که میده بگیر تونستی ببخشی و دیدی ارزش گذشت داره بشین زندگیت بکن دیدی بی فایدس طلاق بگیر ولی احتمالا تااین حد داره بهت بها میده پشیمون والا خودش میدونه مهریه بده و حق طلاق کار از کار گذشته

دوست ندارم برگرد حتی اگر جونش رو هم بده 

درکت میکنم عزیزم 

چیزی داره اصلا که میگه بیا مهریه رو بدم !؟

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
خوب دختر خوب شانس در خونت زده مهریت بگیر حق طلاقم که میده بگیر تونستی ببخشی و دیدی ارزش گذشت داره بش ...

اره میگه خیلی پیشیمونم عزیزم من اگه میشنیدم که خیانت کرده بهتر بود ضرباتش کمتر بود ولی چون مچش رو بغل تو بغل با یکی گرفتم خیلی برام گرون تموم شد یک هفته افسرده بودم نمیتونستم حرف بزنم من باز دلم نیومد بچم رو سقط کنم مامانم فهمید۳روز تو خونه حبسم کرد تا میخوردم منو کتک زد داشتم میمردم مامانم داشت منو میکشت بهم قرص داد که بچه سقط شد چند روز نمیتونستم از جام پاشم ابجی من خیلی غصه خوردم

میتونم وکیل بگیرم مشکلی نداره خوب عزیزم من دلم نمی اومد سقط کنم مامانم مجبورم کرد

فکر میکنم با توجه ب شرایط از وکیل کمک بگیری بهتر باشه.... کاش اینکار و نمیکردی ک منجر بشه ب بهانه برای شکایت

حالا هم پیش اومده امیدوارم مشکلاتت حل بشه

اره میگه خیلی پیشیمونم عزیزم من اگه میشنیدم که خیانت کرده بهتر بود ضرباتش کمتر بود ولی چون مچش رو بغ ...

الهی بمیرم اول راه با هزار امید و آرزو چی کشیدی ولی نگو سنگ دلم کار عاقلانه ای کردی سقط کردی

الهی بمیرم اول راه با هزار امید و آرزو چی کشیدی ولی نگو سنگ دلم کار عاقلانه ای کردی سقط کردی

اره عزیزم همون بهتر اون بچه بی گناه به دنیا نیومد با این پدر و مادرش که مایم 

فکر میکنم با توجه ب شرایط از وکیل کمک بگیری بهتر باشه.... کاش اینکار و نمیکردی ک منجر بشه ب بهانه بر ...

قوربونت برم عزیزم دیگه از دست این زندگی خسته شدم میخوام طلاقم رو بگیرم کلا از اینجا برم دنبال زندگی خودم

بدجوری تاوان بدست آوردن تجربه سخت دادی،از این تجربه درست استفاده کن،آدم خیانت کار درست بشو نیست ،خدا خیلی دوست داشته که الان فهمیدی هرچند این وسط خیلی زجر کشیدی،نگران اون بچه هم نباش بهترین لطف درحقش کردی!برگشتنت زجر هرروزه داره 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است