2777
2789

من جایی ک کار میکنم معمولا رنگای تیره میپوشن همه

خیلیا مشکی‌ میپوشن خیلیا قهوه ای تیره یا طوسی 

من خیلی عادت ندارم‌ همیشه تیره بپوشم رنگای ملایم و نودم دوست دارم

(با پوشش بقیه کاری ندارم فقط سوال میپرسم)

دخترعمومم همونجا کار میکنه همیشه رنگی تنشه تو کار مشکی میگه برای کار حس میکنم اینجوری جدی تر ب نظر میام و مشکی بیشتر ب کار میخوره...

شما قبول دارید اینو؟!

من اصلا چنین حسی نمیگیرم حقیقتا😅🥲

یعنی کلا لباس مشکی کم دارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من شاد میپوشم بیشتریا

مشکی و رسمی حسمو بد میکنه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو محل کار فقط مشکی و سرمه ای میپوشم.

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من شاد میپوشم بیشتریا مشکی و رسمی حسمو بد میکنه

برا کار دیگ؟

منم همینطورم دقیقا

اینکه هرروز مشکی بپوشم اونم ی تایم طولانی بین ی عالمه مشکی دیگ ی جوریه واسم🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
از نظر من باید رنگ جماعت شد ،اونا تیره میپوشن ،اونی که نپوشه یه جوریه

هم ‌رنگ ‌جماعت شدن ک کلا اشتباهه 

بعد خب تو وقتی لباس فرم نداشته باشی هر چیزی ک بخوای میتونی ‌بپوشی

فقط من نیستم اما توی دخترا اکثرا مشکی میپوشن و دسمی ترن 

پسرا باز خیلی رو مشکی بودن تاکید ندارن

برا کار دیگ؟ منم همینطورم دقیقا اینکه هرروز مشکی بپوشم اونم ی تایم طولانی بین ی عالمه مشکی دیگ ی ج ...

اره برا سرکار ،چی دوس داری همونو بپوش

چون ی تایم طولانی اونجایی خودتو اذیت نکن بیخیال بقیه،سلیقه اونا اینه،خب اونا بیان همرنگ تو شن ،تو چرا همرنگشون میشی🫤

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
نه خیلی تیره بپوش نه خیلی روشن.. تعادل. مثل بادنجونی،یا سبز تیره بپوش

پرسیدم چی ‌بپوشم؟!

نگفتم راجب تیپ من نظر بدید ک

اره برا سرکار ،چی دوس داری همونو بپوش چون ی تایم طولانی اونجایی خودتو اذیت نکن بیخیال بقیه،سلیقه او ...

ن کاری‌ ک ندارم کلی میگم 

ب نظر من اصلا رسمی ب حساب‌ نمیاد دیگ

ب من باشه با قرمز جیغ میرم😅🤦🏻‍♀️ (شوخی)

من از آبی روشن بگیر تا صورتی و سبز و مشکی و سورمه آیی..حتی کفش زرد و صورتی میپوشم..کلا کاری ب نظر بق ...

درستشم همینه