2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیوی فیبرش زیاده  هم برای اسهال خوبه  هم یبوست  کلا فیبر چیزیش جذب بدن نمیشه کاملا ...

بچم راه نمیره پزشکش گفت غذای طبع گرم بهش بده از کسلی تنبلی دربیاد طبع گرم میخوره یبوست میشه

بچم راه نمیره پزشکش گفت غذای طبع گرم بهش بده از کسلی تنبلی دربیاد طبع گرم میخوره یبوست میشه

هیچ پزشک متخصصی در مورد طبع غذا چیزی نمیگه دوست عزیز 

بچتون رو پیش یه دکتر واقعی ببرید

رجینا فلنجی هستم.
هیچ پزشک متخصصی در مورد طبع غذا چیزی نمیگه دوست عزیز  بچتون رو پیش یه دکتر واقعی ببرید

حقیقتش پیش پزشک متخصص می‌بردم آزمایش از بچه خواستن آزمایش خون و سی تی اسکن گرفتن سالم بود همچیش. کاردرمانی حامی ثبت نام کردیم هفته بعد قراره نوبت بده . یه طب سنتی کار معروف رو بهمون معرفی کردن ک خیلی ازش نتیجه میگرفتن. به اون طب سنتی گفتیم چه غذاهایی بهش میدیم. گفت ازین ببعد همش غذای طبع گرم بده . حالا بهش دو سه روزیه میدم یبوست شد. آب سیب باید فیبر بالایی داشته باشه ولی بچم میخوره یبوست میشد 

حقیقتش پیش پزشک متخصص می‌بردم آزمایش از بچه خواستن آزمایش خون و سی تی اسکن گرفتن سالم بود همچیش. کار ...

خود سیب درسته فیبر داره 

ابش نه 

آب سیب فقط قند خالصه 

واسه همون اثر نداره 

رجینا فلنجی هستم.