2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون‌ خییییلی باکلاس بود چه حسی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که به تو ام گیر نمیده شوهرت توی خرید و پوشش راحتی مادر شوهرتم از این پیرای خرفت نیست که الکی گیر بده

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خانما ببخشید تایپک تموم شده معذرت 

یکی بهم گفته میای دوست شیم با ادبانه خوشم اومده ازش ولی تا حالا دوستی قبول نکردم بنظرتون قبول کنم یا نه اگه اره چی جوابش بدم

چطوری جوابش بدم بلد نیستم‌مثلا خیلی معذرت خواهی کردو دست پا شسته حرف زده چطوری قبول کنم می خوام خودمو بالا بگیرم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

وااا چرا میگی مناسب مادرشوهر نیست حالا چون مادرشوهره نباید مطابق میلش تیپ بزنه؟ چه حرفا میزنیداا

ولی من بودم تو این شرایط خودمم شیک‌تر میشدم مخصوصا که شوهرت از این مسئله خوشش میاد انگار و خب شاید اون حس که فکر کنم ازش عقب موندم باعثش بشه و جلب توجه همسر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مادر شوهر منم خیلی خوشتیپ میگرده من افتخار میکنم 

همه ی لوازم آرایشی هاش مارکه.  همیشه هم ناخن هاش سوهان کشیده است . ۱۵ سال عروسشم رنگ ریشه موهاشو ندیدم🙂

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

مادرشوهر من کاملا برعکس این ک گفتیه! حالا تصور کن برا من خوبه یا تو🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

مناسب مادرشوهرنیست؟

شما تعیین کننده  هستید؟

بدم بیاد؟

شماصرفا عروس خانواده هستید وازتون نظر خواهی نشده(عذرمیخوام که رک میگم)

همون طور عروس های محترم توقع عدم دخالت دارن خودتون هم اینجور باشید.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
وآسه تو خوبه برا من هووعه

وای نه نه. هرجا میری مخصوصا عروسی با سر و وضعش آدم خجالت میکشه🙄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭