2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت گوه خوردی

2389 بازدید | 103 پست

من رفتم عمل کردم چشمامو 

به شوهرم گفتم بعد از دو سه روز بگیم به همه شوهرم گفت قرار نیست به هیچکس بگیم مگه چی شده حالا 

اصلا به هیچکس نگفتیم 

بعد از ۳ روز خواهر شوهرم فهمید عمل کردم به همه گفته بود 

اینا هیچکدومشون حتی حال منو نپرسیدن 

بخدا من اصلا انتظار نداشتم نه زنگ بزنن نه بیان حالمو بپرسن

الان که بعد از یه ما اومدیم اینجا برگشته به مک میگه نه اینکه تو خیاط بودی میخواستی لباس بدوزی رفتی عمل کردی 

از این به بعد گوه میخورین کاری انجام‌میدین 

تو یاد دادی به پسرم‌که به ما نگه ترسیدین بیاییم بمونیم خونتون و.... هزار تا حرف دیگه 

اینهمه حرف شنیدم شوهر بی لیاقتم نکرد یه کلمه بهشون حرف بگه

سلام میشه از کار منم حمایت کنید تازه شروع به کار در مجازی کردم بخاطر وضعیت مالیم منون میشم حمایت کتید 🙂❤️ کار هنری میکنم سفارش میگیرم سیاه قلم مداد رنگی و اموزش مجازی دارم با کمترین قیمت و پرداخت دو مرحله ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه خورد🫥

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

میگفتی خوردنیارو خودت بخور ننه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
سلام میشه از کار منم حمایت کنید تازه شروع به کار در مجازی کردم بخاطر وضعیت مالیم منون میشم حمایت کتی ...

عزیزم برا خودت میگم تو چند تا تاپیک دیدمت 

کم کم برات گزارش میزنن میترکی اینجوری‌ تبلیغ نکن 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

نگو که خودت هم نشستی گذاشتی اینجوری بهت بی‌احترامی کنه؟

من بودم نه تنها جوابشو میدادم همونحا حال شوهرمو هم میگرفتم که تو گفتی نگیم الان چرا ساکتی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گوه خورد🫥

منم گفتم هیچکس حق نداره با من اینجوری حرف حرف بزنه 

پدرشوهرم‌گفت مگه تو کی هستی نکه رئیس‌جمهور ز چیزی هستم گفتم آره 

گفتم اصلا خوب کردم نگفتم

باید میگفتی حرمت خودتو نگهدار،بعدم نمیدونستم زن شما شدم و باید از شما اجازه بگیرم،مگه شما پولشو دادید ک زورتون میاد؟؟ب خاطر شوهرم چیزی بهتون نمیگم،بعدم قطع زابطه کن،شوهرت بره بیادولی تو نه دیگه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید