2777
2789
عنوان

چیکارکنم کاربریم کلا بترکه

112 بازدید | 27 پست

تاپیک زیاد دارم ک باید حذف بشه از طرفی امکان شناسایی هم هست میترسم، کاربریمم خیلی ساله دارم دلم نمیاد ولی تنها راهش ترکوندن کاربریمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربریتو بترکونی تاپیک هات میمونه بازم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تاپیکاتو حذف کن ب کاربری دست نزن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

@نی_نی_یار_پنج  

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
@نی_نی_یار_پنج    

بگو بیلد تاپیکاشو حذف کنه الان میاد خودشو میترکونه😑

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

میشه؟ چون تعدادشون زیاده

اره میشه

از نی نی یارا بپرس

بگو بیلد تاپیکاشو حذف کنه الان میاد خودشو میترکونه😑

آخه خودشون خواستند 

اگه بخوان تاپیک هاشون رو حذف کنند باید لینک تاپیک هاشون رو رو تو تاپیک @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  بذارن 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
آخه خودشون خواستند  اگه بخوان تاپیک هاشون رو حذف کنند باید لینک تاپیک هاشون رو رو تو تاپیک @ن ...

آفرین همین نی نی یار رو تگ کن 

مال من آبی نمیشه😐

آخه خودشون خواستند  اگه بخوان تاپیک هاشون رو حذف کنند باید لینک تاپیک هاشون رو رو تو تاپیک @ن ...

اونم ۳ روز در هفته (شنبه، دوشنبهو چهارشنبه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۶ میشه لینک رو گذاشت)

چجوری باید بپرسم

برات تگ کرده