2777
2789
عنوان

مامانم باهام قهره

233 بازدید | 15 پست

مامانم شب چهارمیه که باهام قهره

بارداره حساسه زودرنجه درک میکنم خب

ولی منم صبح تا شب پای درس و کتاب و مدرسه م

خستم همش کلافه م

نه اون منو درک میکنه نه من اونو

از مدرسه اومده بودم خیلی خسته و گرسنه بودم

یکم کوکو مونده بود میگفت برای خواهرتم بزار

عصبی شدم گفتم اون همیشه میخوره حالا من خسته از مدرسه اومدم میگی نخور

اونم عصبی شد گفت برو همشو بخور

بعد نخوردم

دوباره یه ساعت بعد اومده میگه نکنه منتظری لقمه کنم بزارم دهنت منم یکم با صدای بلند نه ولی آرومم نبود گفتم نمیخورم

الان ۴ شبه نه اون باهام حرف میزنه نه من چیزی میگم

خیلی کلافه م

مدرسه و درسا هم خیلی بهم فشار میاره

۴ شبه باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم

چیکار کنم یکم ملایم شه

بزار خودش بیاد جلو

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق داریااااا آدما تو بارداری خیلی حساس میشن و شما نمیدونم چند سالته ولی مشخصه که سن کمی دارین و اصلا از این چیزا سر در نمیارین 

ولی اگه یکم سعی کنین مراعات کنین خیلی توی شرایط سخت مامانت کمکش کردی

چون بارداری مخصوصا آخراش هر روزش اندازه یه قرنه

گناه داره باهاش مدارا کن، ادم حامله واقعا حوصله خودشم نداره

مادر شما کار خونه میکنه، بچه داری میکنه، اشپزی بشور بساب دیگه با این وضعیت حاملگیش نازتون و نمیتونه بخره😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
میشناسمش نمیاد

تو هم نرو

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بستگی به مامانت داره من مامانم اگه باهام قهر کنه برم سمتش بدتر میشه صبرمیکنم تا خودش اشتی کنه اگه م ...

ایجوری نیست ولی انقد دلم گرفته این چند وقت که نمیتونم وگرنه شبی نبوده که قهر بخوابیم

گناه داره باهاش مدارا کن، ادم حامله واقعا حوصله خودشم نداره مادر شما کار خونه میکنه، بچه داری میکنه ...

😂😂💔درسته

ولی بخدا منم حق دارم

درس میخونم

مدرسه میرم

برای کنکور سال بعد میخونم

بخدا وقت سر خاروندن ندارم 

از هرچی درسه دیگه داره بدم میاد

خیلی تو خونه کمک میکنم تا جایی ک بتونم