2777
2789
عنوان

ترشی درست کردم😐

553 بازدید | 18 پست

دو روز پیش ترشی مخلوط قرمز درست کردم فقط سبزی ریختم توش.امروز تست کردم مزش رو،سرکش زیادشده فقط طعم سرکه میده.میخوام یه چیزایی اضافه کنم بهش دوباره بریزم تو دبه.

نظرتون چیه؟ادویه ..سیاهدانه..یا سبزیجات بودار بگیرم دوباره که مزه وبوی خوبی بده.

خدایا خودت حفظش کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زردچوبه و سیاهدانه ریختم

پارسال ادویه ترشی ریخته بودم اونم خوب بود 

دوستم سبزیجات معطر میریزه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ترشی مخلوط سیاه دونه نمیریزن که

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چون فلفل تند زدم ،دیگه ادویه نزدم

سرکه و آب رو چند به چند ریختی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ترشی مخلوط سیاه دونه نمیریزن که

چرا تو ادویه ترشی هم سیاهدانه هست 

تو نت هم سرچ کنی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشترش سرکه بود

من نصف به نصف ریختم با سرچ تو گوگل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم بشه کاریش کرد چون مزه سرکه غالب شده و نمیتونی از بین ببریش میتونی بهش مواد اضافه کنی بدون ا ...

نه مخلوط ازهمونا که کلم قرمز میزنن رنگش قرمز میشه به اضافه کرفس گل‌کلم بادمجان سیر پیاز سبزی هویج خیار،فلفل تند

خدایا خودت حفظش کن🙏