2777
2789
من میخوام جدا شم شوهرم به شرط اینکه هم مهریه مو ببخشم و هم حضانتو یدم به اون رضایت میده. اصن باهاش نمیتونم کنار بیام از طر4ی ام نمیتونم از دخترم که پنج سالشه دل بکنم.بیشترم به این خاطر شرط گذاشته که طلاق نگیرم.ولی واقغا سخته تعادل روحی نداره. حالا مهریه مهم نیس ولی کسی بوده دادگاه اول بجه رو به پدر داده بعد طلاق مادر اقدام کرده باشه و اونسته باشه بچه رو بگیره لطفا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بکنین
تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به سن بلوغ شرعی برسه میتونه انتخاب کنه با کی زندگی کنه...ولی نمیدونم اگه حضانتو بدین هم میشه خودش انتخاب کنه یا نه
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
موندم بخدا.مشاور گف رضایت بده بعد طلاق اقدام کن.گفتم اخه بهونه ندارم همش میگه بچه پدر میخواد نه مادر.منخ میگم برعکس مادرمیخواد. ضمنا پرسیدم گفتن اگه خودت بخوای تا هفت سال میدن از اینکه بعدش خودش انتخاب کنه خبری نیس فقط حرفه.
تلاش کن،طلاش کن!
من خودم توافقی جدا شدم همه چیزو بخشیدم ولی من بچه نداشتم خیلی در جریانش نیستم یه فرم میدن که مهریه حضانت جهزینه نفقه توش هست که باید جواب بدی هر کدومو حتی اون داور میپرسه تک تک سوالارو
چقدر احمق بود دوسال دیش خیانت کرد منم رفتم خونه بابام.بعد هفت ماه اومد دنبالم .بابام گف غقط بشرط حق طلاق محضری میذارم بیاد اول رضایت نمیداد بعد دید بابام جدیه منم حرف بابامو میذارم قبول کرد.تا در محضر رفتیم بعد بابام بهم گف این ادم شده ایندفعه رو بگذر .اگه باز خطایی کرد خودم طلاقتو میگیرم
تلاش کن،طلاش کن!
میا گذاشتم یه بار ولی تو دادگاه انقد زبون ریخت و فیلم بازی کرد دادگاه منو محکوم مرد منم که لال.برعکس همیم شدیدا زبون باز منم لال.حالا حالاها حرف نمیزنم.همه گفتن امامزادس.حکنشو دادن که باید بده ولی گفتن دنبالش نرو شوهر بخوبی این گیر نمیاری
تلاش کن،طلاش کن!
البته ترسیده بود منم فکرم همینه مهریه بذارم اجرا و جلب بگیرم. میتونم بندازشمش زندان؟یا دیگه قانونشو برداشتن. میخوام اینجور بترسونمش بعد شرط رضایتمو حضانت بچه و طلاق بکنم
تلاش کن،طلاش کن!