2777
2789

مادرشوهرم منو دیوانه کرده

فلان جا برو

لباس اینو بپوش

شوهرم میگه فلان جا نمیرم

هزاربار به من زنگ میزنه که باید بریم

هردفعه ام میبینه من اونکاری که اجبارم میکنه انجام نمیدم 

و بازززز‌ تکرار میکنه

چیکارش کنم من

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد رو دادی عزیزم، سرد باش از هر پنج تا زنگ دو تا رو جواب نده. کم کم صمیمیت کم شد میبینی از دستش راحت میشی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ماهیت مادرشوهر اینه، اگه غیر این بود باید تعجب کرد 

اخه واقعا اینکه لباس من چیه یا طلا و عینکم چه ربطی به اون داره 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
زیاد رو دادی عزیزم، سرد باش از هر پنج تا زنگ دو تا رو جواب نده. کم کم صمیمیت کم شد میبینی از دستش را ...

خب اون میبینه من کاری که میگه انجام ندادم

میگه عه اونو نپوشیدی 

بعد دوباره دفعه بعد میگه 

منم دارم منم اصلا بهش زنگ نمیزنم سوالم نمیپرسم ازش چی بپوشم یا .....دوبار گفت اونو بپوش گقتم دوس ندا ...

خب من میگم دوست ندارم ولی این دهنشو نمیبنده دوباره میگه

مادرشوهر من همین بود باعث شد همه اخلاقا و روحیات خودمو فراموش کنم منم بچه بودم ازدواج کردم 

نه من حرفشو به پشمم نمیگیرم کاملا با سلیقه ی خودم پیش میرم

ولی این دهنشو نمیبنده

باهم تو یه خونه هستین؟؟ اگر جواب بله اس ک طبیعیه... ولی اگر دور از هم زندگی میکنین چرا بابد دخالت کنه.. از کجا خبرداره؟؟ شما چی میپوشین!! کجا میرین!!.. اصلا ب نظرم اشتباه با خانواده شوهر زیاد صمیمی بشی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب اون میبینه من کاری که میگه انجام ندادم میگه عه اونو نپوشیدی  بعد دوباره دفعه بعد میگه  ...

بگو مامان سلیقه من طبق نظر شما نیست 🫢🤣بگو میدونم من دوسه بار نظر دادن گفتم یلدم یا میدونم اوایل سخته جواب بدی شاید خجالت بکشی ولی اینا دخالته 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منی که مادر شوهرم امروز زنگ زد که اره مهریتو من کم گفتم🫤

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

باهم تو یه خونه هستین؟؟ اگر جواب بله اس ک طبیعیه... ولی اگر دور از هم زندگی میکنین چرا بابد دخالت کن ...

نه یه خونه نیستیم

تو مهمونیا وعروسیای مشترک خب بدیهیه که بدونه 

هردفعه یچیزی میگه من انجام نمیدم و میگم دوست ندارم دوباره دفعه بعد تکرار میکنه

از رو نمیره که من حرفشو گوش نمیدم