2777
2789
عنوان

اعصاب خرد کنی آخرین مجرد خونه

240 بازدید | 16 پست

اختلاف سنیم با بقیه زیاده 

همه ازدواج کردن داداشمم ازدواج کرده بعد خیلی زیاد میاد خونه بابام خیلیم زیاد زنش کلاس میزاره و سیاست داره خیلی حساب گره 

کلا جلوی من و خانواده داداشم زیاددورش میگرده 

منم تنها مجردم و اختلاف سنی زیاد دارم واقعیتش منم ارزوم ازدواج و خوشبختیم هست خیلی از خدا میخوام کمکم کنه تا خوشبخت بشم 

مشکل چشمم دارم از ایندم میترسم وقتی اینا میبینم حسادت نمیکنم ولی میگم خدا چرا من مجردم خدا چرا انقدر اختلاف سن خدا یا بسه دیگه مجردی نجاتم بده من میترسم از ایندم 

اگه خدارو قبول داری از چی میترسی؟

انقدر ازش کمک خواستم هر شب تقریبا دوساله پنجاه صلوات میفرستم سوره یاسین چهل روز خوندم الانم اخرای زیارت عاشورام هست چهل روز میشه دارم میخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی میترسم پدر و مادرم از دست بدم و تنها بشم 

از طرفی میترسم در اینده پیر میشن مسعولیت زیادی بهم واگزار بشه 

از اینده و پیری بدون همدم میترسم 

از پیری بدون بچه میترسم 

حالم خیلی بده خیلی 😣

قبل ازدواج داداشم اینجوری نبودم الان این جوریم تقریبا دوساله ترس افتاده جونم تو خودمم با هیچکس نمیتونم حرف بزنم درد و دل کنم 

اوه هنوز بیست ساله ایی؟ این حرفا رو ده سال دیگه بزنی بازم جا داره

خسته هستم وقتی میبینم هر کی میاد یه همدم داره من ندارم 

تو فامیلم من تقریبا کوچیکه هستم واقعا تنهام خیلی تنهام شبا با خودم خیال بافی میکنم از خدا میخوام اون همدم بفرسته برام

خسته شدم وقتی میبینم اونی که هر روزززز داره میاد انقدر عزیزه من چی همش میگن فلان چیز نگی ناراحت نشه ...

ن بابا ب این اسونیم نیس بخدا من گیر کردم خداکنه کسی گیر نکنه

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
سلام عزیزم فقط ۲۰ سالته حالا ی جوری حرف زدی من فکر کردم بالای ۳۵ هستی هنوز کوچیکی که فداتشم یعنی از ...

وای خدا اون روز نیاره بالای ۳۵ من دق میکنم 

یه فامیل داشتیم تا ۴۰ ازدواج نکرد من میترسم چون اونو دیدم الان ارزوش بچه هست که دیگه نمیشه سنش بالاست 

من میترسم به خاطر مشکلم بدبخت بشم راه درمان نداره خیلی میترسم خیلی زیاد