یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 عنوان به دعای دل های پاکتون نیازمندم 66 بازدید | 5 پست برام حاجت پیش اومده دعا کنید جور بشه بچه ها خیلی براش استرس دارم و نگرانم دیشب تا صبح از استرس نخوابیدم اگه میتونید هم یدونه صلوات بفرستید تا حاجتم جور بشه و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد... 1402/08/10 | 17:26 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faryadarya عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 435 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من . دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنون عزیزم دعا کن زود جور بشه نشه ه دردسر میفتم چند ماهه استرس دارم و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
faryadarya عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 435 ممنون عزیزم دعا کن زود جور بشه نشه ه دردسر میفتم چند ماهه استرس دارم چشم حتما چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من . دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا
یامووووووررر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1959 چشم حتما دورت بگردم عزیزم و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
faryadarya عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 435 دورت بگردم عزیزم خدا نکنه دختر خوب انشاالله حل میشه آیت الکرسی و زیارت عاشورا برات خوندم چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من . دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا