2777
2789
عنوان

مراقب باشید

272 بازدید | 13 پست

دوستای گلم،مراقب این مریضی جدید باشید،دو هفتس گرفتارم کرده،مخصوصا۴روز اخیر،بند بند وجودم داره باز میشه ،سرفه خشک،تب ولرز،بی حالی،خود کروناس بابا،

انواع دمنوش تا مایعات مختلف زیاد میخورم ولی سختتتت میگذره،بازم میگم مراقب باشید،سرایتم داره،اگه یکی بگیره واقعا قرنطینش کنید،بقیم قطعا میگیرن،

تنهام هستیم تو این شهر،سعی میکنم رو پا باشم ولی واقعا گاهی از پا میفتم😪😪😪😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو کسیو ندارم تواین شهر،، شوهرمو مواظبت کردم تا بهترشد رفت سرکارولی اون براش مهم نبود که من مریضم،، ولی به امیدخدا خوب شدم،، نگران نباش برو دکتر خوب میشی

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
عزیزم بایدحتما بری دکتر تاخوب بشی، من چهارروز باهاش مبارزه کردم دیدم نمیشه رفتم آمپول زدم الان خیلی ...

دو سری رفتم،یسری نصف روزم اورژانس بودم،روزی که گوارشم بهم زده بود ودردا شدید داشتم،دو روز پیشم رفتم درمونگاه،سرم،فقطم مسکن وتقویتی،داروهم که یه بسته سرماخوردگی فقط،میگفت دورش باید بگذره،نمیگن کروناس،ولی کروناس،نوع بدشم هست

منم مثل تو کسیو ندارم تواین شهر،، شوهرمو مواظبت کردم تا بهترشد رفت سرکارولی اون براش مهم نبود که من ...

اول دخترم گرفت،مراقب اون بودم،همسرمم خب سرکار ولی میومد باز یه غذا ودمنوش و...نیزاشت،میدید چقدر حالم بده ولی از دیشب خودشم افتاده

همه میدونن خیلی مقاومم تو درد،اصولا مریضم بشم اصلا کسی متوجه نمیشه،زایمانم طبیعی صدام درنیومد،ولی ای ...

خیلی مریضی بدیه دختر شش سالم روگرفتع تب شدید وسرفه فقط باشیاف کمی پایین میاد از دیروزه منو دختر شش ماهم روگرفته خودمم آسم دارم سینه ام چفته وگلودرد شدیدم دارو اصلا اثر نداره موندم چیکارکنم 

هرکسی روگرفته خوب میشن باز یهو برگشت میکنه داروشم فقط دیگزا با کترولاک ونوربیون هسن که من امروز میرم درمانگاه میزنم 

خیلی مریضی بدیه دختر شش سالم روگرفتع تب شدید وسرفه فقط باشیاف کمی پایین میاد از دیروزه منو دختر شش م ...

اخی،اره منم اول دخترم گرفت،۳روز فقط تب که جز شیاف چیزی پایین نمیوردش،اره دارو فقط مسکن وتقویتیه،من یکم بهترم ولی ریه هام داغونه هنو،من ریه هام خیلی درگیر شد،عفونت نداره،خشک ولی درد وسرفه ،نفس تنگی،اابته منم تیرویید دارم،بخاطر اونم هست تشدید نفس تنگیام

اخی،اره منم اول دخترم گرفت،۳روز فقط تب که جز شیاف چیزی پایین نمیوردش،اره دارو فقط مسکن وتقویتیه،من ی ...

منم مشکل ریه دارم امروز امپول بتامتازون زدم وشربت دیفن خوردم الحمدلله بهترم ولی دخترم اصلا خوب نمیشه فردا میخوام ببرمش برای بستری 

منم مشکل ریه دارم امروز امپول بتامتازون زدم وشربت دیفن خوردم الحمدلله بهترم ولی دخترم اصلا خوب نمیشه ...

الهی،انشالا که به خیر بگذره ونیاز به بستری نشه،میفهمم،من بااینکه بهتر شدم ولی هنوزم با کوچکترین بویی مثل غذا یا اسپری و...تا مرز خفگی میرم از شدت سرفه،